誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

行山用品團購

有水飯比過你慢慢食~!!

行山用品團購

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 14:17

由於有d小人係度攪小動作,所以我開個新主題,如真係信得過我就搵我幫手啦,
你地睇完網上資料or去鋪睇都得,有咩想要寫低型號同size,可以去試左先,之後寫低.........
個網扯同地扯都係團購區度,講完! :announce:
又要從新離過啦,我會努力
heihei
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-04-17, 01:10

Re: 行山用品團購

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 14:30

heihei 寫:由於有d小人係度攪小動作,所以我開個新主題,如真係信得過我就搵我幫手啦,
你地睇完網上資料or去鋪睇都得,有咩想要寫低型號同size,可以去試左先,之後寫低.........
個網扯同地扯都係團購區度,講完! :announce:

收皮啦! 本來都唔想 :announce: 爆你, 係你先撩者賤!

我係呢網咁耐, 從來冇同任何一個網友爭執過, 係你自己態度有問題在先, 你要同我過唔去, 我亦唔駛比面你! :a007:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 15:55

我唔會再係呢度同你作出無謂嘅爭拗, 費事網主難做, 亦唔想破壞呢度嘅氣紛! :notinterest:

你以後嘅任何Post我部唔會回應(如果你唔撩我的話) :notinterest: 亦希望人尊重你、你尊重人;互聯網世界,我唔識你、你唔識我;你有型還你有型, 我亦無需受你氣嘅! 希望你懂得尊重別人!
最後由 stallone 於 2008-10-26, 16:10 編輯, 總共編輯了 1 次
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 16:03

又無人叫你回應,係你自己好似個八婆咁係度嘈之嗎....... :whistling:
heihei
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 16:09

heihei 寫:又無人叫你回應,係你自己好似個八婆咁係度嘈之嗎....... :whistling:

你呢啲粉人真係唔 :040: 唔得 :041:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 16:09

stallone 寫:我唔會再係呢度同你作出無謂嘅爭拗, 費事網主難做, 亦唔想破壞呢度嘅氣紛! :notinterest:

你以後嘅任何Post我部唔會回應(如果你唔撩我的話) :notinterest: 亦希望人尊重你、你尊重人;互聯網世界,我唔識你、你唔識我;你有型還你有型, 我亦無需受你氣嘅! 希望你懂得尊重別人!
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 16:10

stallone 寫:
heihei 寫:又無人叫你回應,係你自己好似個八婆咁係度嘈之嗎....... :whistling:

你呢啲粉人真係唔 :040: 唔得 :041:

又話唔會回我D POST, 你唔單只係八婆,重係姣婆,
因為姣婆守唔到寡 :gagag: :gagag: :gagag:
heihei
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 16:17

我只係可講,我之前幫左幾個網友團購,雖然唔係D咩好價,但係我只係用良心幫人,希望可以有得平幾多就幾多,不過因為有D小人係度為左一時之氣講左一D野,就令到想買到平野而唔信我,咁我都無野講,信我就搵我幫手,唔信我都無法 :048:
heihei
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 16:22

heihei 寫:我只係可講,我之前幫左幾個網友團購,雖然唔係D咩好價,但係我只係用良心幫人,希望可以有得平幾多就幾多,不過因為有D小人係度為左一時之氣講左一D野,就令到想買到平野而唔信我,咁我都無野講,信我就搵我幫手,唔信我都無法 :048:

清者自清, 你解釋咁多做咩? 係唔係身有呀?

你要記住"一時之氣"都係你自己撩起先嘅! 你要有型我都冇辨法 :hello:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 16:27

stallone 寫:
heihei 寫:我只係可講,我之前幫左幾個網友團購,雖然唔係D咩好價,但係我只係用良心幫人,希望可以有得平幾多就幾多,不過因為有D小人係度為左一時之氣講左一D野,就令到想買到平野而唔信我,咁我都無野講,信我就搵我幫手,唔信我都無法 :048:

你要記住"一時之氣"都係你自己撩起先嘅! 你要有型我都冇辨法 :hello:

好彩有幾位兄弟知我係咩人啫..... :whistling:
AND 請問你覆完未呢?姣婆 :051:
heihei
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-26, 16:31

heihei 寫:
stallone 寫:

好彩有幾位兄弟知我係咩人啫..... :whistling:

未呀! 你一日繼續覆, 我就繼續寫 :whistling:

你唔寫, 我咪唔覆囉! 清者自清嘛 :a008:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2008-10-26, 16:36

stallone 寫:
heihei 寫:
stallone 寫:

未呀! 你一日繼續覆, 我就繼續寫 :whistling:

你唔寫, 我咪唔覆囉! 清者自清嘛 :a008:

彩你都side 9 gas :whistling:
我又無話唔比你覆,係你話唔覆我之嗎,我又無話唔覆你,係你唔比我覆之嗎,總之我好壞都會覆,你唔洗擔心 :showtongue:
heihei
  頭像

回到 Fun區 水飯房