誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

有水飯比過你慢慢食~!!

Re: 台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

文章發表人 kimura 發表於 2009-07-01, 01:23

FUJI 寫:
photoguy 寫: 由roll 到 cut 16:45. 一shot過... :great:
but d pose 麻麻
睇到有前warm up.... 但一分鐘到... not professional.....
女主角叫左數次大力d, 明顯未satisfy
臨尾一下女角大力d, 男主角就cut 機... 無乜默楔
臨尾看到女角close up, 還未面紅.... 男角交行貨la

女: 8.5分, 入戲, 還努力地令角更加投入
男: 5分, 未盡全力, 明顯比女角比下去

咁認真睇 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

音效,畫質,道具都未講埋 :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

Re: 台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

文章發表人 motobee 發表於 2009-07-01, 08:31

:gagag: :gagag: :gagag:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 abcd1234 發表於 2010-06-03, 09:07

gggggggggggggggggggggg
abcd1234
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2010-06-03, 09:04

文章發表人 alson 發表於 2010-11-16, 17:17

[quote="kimura"] [quote="FUJI"] [quote="photoguy"] 由roll 到 cut 16:45. 一shot過... :great:
but d pose 麻麻
睇到有前warm up.... 但一分鐘到... not professional.....
女主角叫左數次大力d, 明顯未satisfy
臨尾一下女角大力d, 男主角就cut 機... 無乜默楔
臨尾看到女角close up, 還未面紅.... 男角交行貨la

女: 8.5分, 入戲, 還努力地令角更加投入
男: 5分, 未盡全力, 明顯比女角比下去[/quote]
咁認真睇 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:[/quote]

音效,畫質,道具都未講埋 :gagag: :gagag: :gagag:[/quote]

so professional!!!!!
alson
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-04-20, 13:04

文章發表人 dan_tsetse 發表於 2011-02-17, 19:29

pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!tkssssssssssssssss
dan_tsetse
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-02-17, 19:02

文章發表人 hogen 發表於 2011-05-15, 11:14

居然唔知原來呢度有加甜,我又要
hogen
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-09-26, 22:38

文章發表人 Mic 發表於 2011-08-17, 10:45

PM please
Mic
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-12-29, 21:12

文章發表人 whoqme 發表於 2011-08-17, 11:04

Buddy pm me plz.....
whoqme
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-08-17, 10:55

文章發表人 rle18322 發表於 2011-08-17, 13:27

Pm pls
rle18322
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-06-02, 19:16

文章發表人 韋信 發表於 2014-01-20, 14:39

PM :inlove2:
韋信
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-16, 12:23

上一頁

回到 Fun區 水飯房