誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

[漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: [漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

文章發表人 kimura 發表於 2009-08-07, 11:04

ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
ibat@sky 寫: 聽說係
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

咁就要劈人.....果然係小流民. :hit:

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~
又有錢, 所以出番黎就即該重整王朝~~~

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

:a002: :a002: :a002: :a002:

當年無敵戰刀中不二個段時間好以成五十萬書一期

而家成個禮拜本地漫畫書加埋有無五十萬... :question2: :question2: :question2:

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

賣一萬都廢功...去麥當當慶功呀 :confused:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 11:06

kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

而家成個禮拜本地漫畫書加埋有無五十萬... :question2: :question2: :question2:

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

廢功?一萬書,都有幾萬一期啦
仲想點
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 FUJI 發表於 2009-08-07, 11:08

ibat@sky 寫:
kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

仲想點

代哂架咩 :confused:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 11:11

FUJI 寫:
ibat@sky 寫:
kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

仲想點

十幾蚊一本
有一萬書,出版社點都有幾萬蚊嘛
一個月有四期(每週出)或兩期(隔週出)
為到皮加有賺啦
命運在我手?
ibat@sky

文章發表人 FUJI 發表於 2009-08-07, 11:14

ibat@sky 寫:
FUJI 寫:
ibat@sky 寫:
kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

仲想點

十幾蚊一本
為到皮加有賺啦

你話係就得啦 :hello:
FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 11:16

FUJI 寫:
ibat@sky 寫:
FUJI 寫:
ibat@sky 寫:
kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

仲想點

十幾蚊一本
為到皮加有賺啦

你話係就得啦 :hello:

肥良早幾年係海虎書尾咁寫既
命運在我手?
ibat@sky

文章發表人 shearer 發表於 2009-08-07, 12:20

juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

荔枝 :angry2:
圖檔
shearer
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 14:18

shearer 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

荔枝 :angry2:

十六歲就跟佢

都話有錢好啦
命運在我手?
ibat@sky

文章發表人 優皮100fun 發表於 2009-08-07, 16:37

荔枝係毛名威個外生女......
毛: 師傅, 慢用......
黃: :a004:
優皮100fun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2009-08-07, 10:49

文章發表人 cocacola99 發表於 2009-08-07, 16:44

優皮100fun 寫: 荔枝係毛名威個外生女......
毛: 師傅, 慢用......
黃: :a004:

who is 毛? :a013:
Display: Panasonic P50V10 (Nanotech #320)
BDP: Denon 2500 (Kimber PK14)
DVDP: Toshiba XDE
CDP: emmlabs TSD1+ DAC2 (Powersnake Python Vx, Acrolink 7n-2070II XLR)
Speakers: Ologe Acoustic The TEN, Zero, One
2-channel Amp: Mcintosh C2300 (Ologe PC) + Mcintosh MC1.2kw (Ologe PC, Acrolink 7n-2070II XLR)
Power processor: CSE-TX1200
AV Pre Amp: Onkyo PR-SC5507
AV Power Amp: Theta Dreadnaught II
Subwoofer: ??????
cocacola99
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 cocacola99 發表於 2009-08-07, 17:02

alexchrome 寫:
優皮100fun 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:
yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

講啦講啦 :a009:

I will open a new account and talk tonight :confused:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

買定花生

呢單野兩個都有問題, 係 ma boy 吾岩在先.....

不過 ma boy 真係好 7....收到條女張請柬先知道同條女分咗手..... :maskman:

潔X? :a013:

可唔可以唔好用 X, 用同音字得唔得 :ebsmile:
Display: Panasonic P50V10 (Nanotech #320)
CDP: emmlabs TSD1+ DAC2 (Powersnake Python Vx, Acrolink 7n-2070II XLR)
Speakers: Ologe Acoustic The TEN, Zero, One
2-channel Amp: Mcintosh C2300 (Ologe PC) + Mcintosh MC1.2kw (Ologe PC, Acrolink 7n-2070II XLR)
AV Power Amp: Theta Dreadnaught II
cocacola99
  頭像

文章發表人 Wharf 發表於 2009-08-07, 17:08

cocacola99 寫:
優皮100fun 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:
yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

I will open a new account and talk tonight :confused:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

買定花生

不過 ma boy 真係好 7....收到條女張請柬先知道同條女分咗手..... :maskman:

:010:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 優皮100fun 發表於 2009-08-07, 18:12

Wharf 寫:
優皮100fun 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:

買定花生

對, 全世界係佢最後先知道自己散左, 拿住張請柬O咀.....777
優皮100fun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2009-08-07, 10:49

文章發表人 cocacola99 發表於 2009-08-07, 18:15

優皮100fun 寫:
Wharf 寫:
優皮100fun 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:

買定花生

對, 全世界係佢最後先知道自己散左, 拿住張請柬O咀.....777

乜唔係男的見到個女保險經紀就 :a004: ?
cocacola99
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2009-08-07, 18:17

lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個訪問
馬生話嗰時最高一期書係22萬
而最少都有17-8萬一期
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長