誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

[漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: [漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

文章發表人 yuppi 發表於 2009-08-07, 10:37

shearer 寫:
yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

講啦講啦 :a009:

I will open a new account and talk tonight :confused:
圖檔
yuppi
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-26, 21:10

文章發表人 kimura 發表於 2009-08-07, 10:38

juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
ibat@sky 寫: 聽說係
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

咁就要劈人.....果然係小流民. :hit:

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~
又有錢, 所以出番黎就即該重整王朝~~~

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

你仲有大哥大帶係身? :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 FUJI 發表於 2009-08-07, 10:39

yuppi 寫:
shearer 寫:
yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

I will open a new account and talk tonight :confused:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 我就係分身 發表於 2009-08-07, 10:39

yuppi 寫:
shearer 寫:

:confused: :confused: :confused:
我就係分身
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2009-07-07, 16:33

文章發表人 kingleecm 發表於 2009-08-07, 10:40

又分身

:maskman:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 DonDon 發表於 2009-08-07, 10:43

alexchrome 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

買定花生

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands pm 都得
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 cocacola99 發表於 2009-08-07, 10:50

DonDon 寫:
FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:

買定花生

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands pm 都得

pm me also ok :sorry:
Display: Panasonic P50V10 (Nanotech #320)
BDP: Denon 2500 (Kimber PK14)
DVDP: Toshiba XDE
CDP: emmlabs TSD1+ DAC2 (Powersnake Python Vx, Acrolink 7n-2070II XLR)
Speakers: Ologe Acoustic The TEN, Zero, One
2-channel Amp: Mcintosh C2300 (Ologe PC) + Mcintosh MC1.2kw (Ologe PC, Acrolink 7n-2070II XLR)
Power processor: CSE-TX1200
AV Pre Amp: Onkyo PR-SC5507
AV Power Amp: Theta Dreadnaught II
Subwoofer: ??????
cocacola99
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 lokkapo 發表於 2009-08-07, 10:51

FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

:a002: :a002: :a002: :a002:

當年無敵戰刀中不二個段時間好以成五十萬書一期
The Life of Man is a Winter`s Day & a Winter`s Way

人生宛如前往冬天的征途

有些事,我們明知道是錯的,也要去堅持,因為不甘心;
有些人,我們明知道是愛的,也要去放棄,因為沒結局;
有時候,我們明知道沒路了,卻還在前行,因為習慣了。
lokkapo
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-06-15, 00:26

文章發表人 kimura 發表於 2009-08-07, 10:53

lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

而家成個禮拜本地漫畫書加埋有無五十萬... :question2: :question2: :question2:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
  頭像

文章發表人 DonDon 發表於 2009-08-07, 10:54

kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

而家成個禮拜本地漫畫書加埋有無五十萬... :question2: :question2: :question2:

個個都上網睇
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 11:00

DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 優皮100fun 發表於 2009-08-07, 11:02

FUJI 寫:
yuppi 寫:
shearer 寫:

買定花生

呢單野兩個都有問題, 係 ma boy 吾岩在先.....

不過 ma boy 真係好 7....收到條女張請柬先知道同條女分咗手..... :maskman:
優皮100fun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2009-08-07, 10:49

文章發表人 kimura 發表於 2009-08-07, 11:04

ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

賣一萬都廢功...去麥當當慶功呀 :confused:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
  頭像

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 11:06

kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

廢功?一萬書,都有幾萬一期啦
仲想點
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 FUJI 發表於 2009-08-07, 11:08

ibat@sky 寫:
kimura 寫:
ibat@sky 寫:
DonDon 寫:
kimura 寫:
lokkapo 寫:
FUJI 寫:
juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

個個都上網睇

肥良係書尾講
好似話有一萬左右
都去慶功喇

廢功?一萬書,都有幾萬一期啦
仲想點

代哂架咩 :confused:
FUJI

2007-01-26, 15:23