誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

[漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: [漫畫]馬榮成當年點解俾人斬?

文章發表人 kingleecm 發表於 2009-08-07, 01:47

立月迡 寫:
舜 寫:
立月迡 寫:
Gorgeous 寫:
sony_boy 寫:
立月迡 寫:
初哥 寫:
bobby chu 寫:
Andy Lam 寫: 你都就泥俾人 :cutcut: ...

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

你地係咪O個個年代架?當年有冇破過案?

好似破唔到wor...... :question2:

乜唔係黃XX搵人買起馬xx對手咩?? :question2: :question2:

我記得當年傳聞話佢用個大哥大水壼電話去擋刀,先冇咁傷.......

:lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

刀手自己蒲頭...!!!!

最近轉J2台時,見到吹健幫響動漫節訪問馬SIR(不過吹生訪問好楂)
先記返起呢單野。

史sir,唔關我事,唔好拉我!

7ED

:gagag: :gagag:
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 Wharf 發表於 2009-08-07, 02:03

kingleecm 寫:
立月迡 寫:
舜 寫:
立月迡 寫:
Gorgeous 寫:
sony_boy 寫:
立月迡 寫:
初哥 寫:
Andy Lam 寫: 你都就泥俾人 :cutcut: ...

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

乜唔係黃XX搵人買起馬xx對手咩?? :question2: :question2:

我記得當年傳聞話佢用個大哥大水壼電話去擋刀,先冇咁傷.......

:lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

最近轉J2台時,見到吹健幫響動漫節訪問馬SIR(不過吹生訪問好楂)
先記返起呢單野。

7ED

做刀手刀咁能失敗 :a002:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 motobee 發表於 2009-08-07, 02:48

個謎重未解開 :question2:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 yuppi 發表於 2009-08-07, 07:13

我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:
圖檔
yuppi
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-26, 21:10

文章發表人 Sun 發表於 2009-08-07, 07:49

好似話由於另起爐灶,所以.....
:043:
Sun
  頭像

2004-11-27, 15:42

文章發表人 shearer 發表於 2009-08-07, 08:30

yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

講啦講啦 :a009:
圖檔
shearer
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 老陳 發表於 2009-08-07, 08:35

shearer 寫:
yuppi 寫: 我朋友做漫畫, 佢講哂成單野俾我知...... :043:

講啦講啦 :a009:

:041: :041: :041:
老陳
  頭像

2005-08-30, 20:26

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 09:16

聽說係
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 concyclic 發表於 2009-08-07, 09:19

Wharf 寫:
kingleecm 寫:
立月迡 寫:
舜 寫:
立月迡 寫:
Gorgeous 寫:
sony_boy 寫:
立月迡 寫:
初哥 寫:

先記返起呢單野。

7ED

做刀手刀咁能失敗 :a002:

stallone破門入屋 :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm:
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 richdad 發表於 2009-08-07, 09:28

ibat@sky 寫: 聽說係
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

咁就要劈人.....果然係小流民. :hit:
richdad
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-18, 09:36

文章發表人 lokkapo 發表於 2009-08-07, 09:31

richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~
又有錢, 所以出番黎就即該重整王朝~~~
The Life of Man is a Winter`s Day & a Winter`s Way

人生宛如前往冬天的征途

有些事,我們明知道是錯的,也要去堅持,因為不甘心;
有些人,我們明知道是愛的,也要去放棄,因為沒結局;
有時候,我們明知道沒路了,卻還在前行,因為習慣了。
lokkapo
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-06-15, 00:26

文章發表人 小平 發表於 2009-08-07, 09:35

lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

之後小流民因為上市單野先坐左幾碌, 因為名氣關係, 係入面都係做圖書館理員~~

佢又真係本事喎,出番黎都掂
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-08-07, 09:38

lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 juamac 發表於 2009-08-07, 10:34

ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦
圖檔
juamac
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 FUJI 發表於 2009-08-07, 10:36

juamac 寫:
ibat@sky 寫:
lokkapo 寫:
richdad 寫:
舊老板做死人
錢又唔多
主筆走人開新檔
舊老板當然火起
搵人做事
主筆命大電話大
擋了廢手一刀
係咁上下啦

ps 主筆仲保存個電話

主筆當年一期賣十幾萬
應該講唔掂數才走吧

王生個樣都唔似好人啦

:a002: :a002: :a002: :a002:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

上一頁下一頁

回到 吹水 fun 區