誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

應該係死胡同

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

應該係死胡同

文章發表人 riddick 發表於 2012-09-06, 14:59

應該係死胡同, 可能變大風波, 越玩越大 :mk_bomb:

學民思潮黃之鋒已經拒絕教評會提出嘅方案 : 「設一年冷靜期, 其間社會討論」

國家教育局長袁貴仁認為事件有很大討論空間。各地可按國情而定內容。

on079, 按國情而定內容 ?
點會無六十四, 呢個問六十四點解要加, 嗰個問六十四點解唔加, 六十四點解咁寫

六十四重提 :mk_bomb:

大風波, 十一 coming

(正字完畢, back to work)
riddick
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2010-03-17, 17:50

Re: 應該係死胡同

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-09-06, 15:00

Bam Please !
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-06, 15:01

:hello: :hello: :hello:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 blackcolor 發表於 2012-09-06, 15:01

:003:
blackcolor
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-07-04, 22:32

文章發表人 Yan's Family 發表於 2012-09-06, 15:01

:hello:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 boxer 發表於 2012-09-06, 15:02

asked u should go to toilet to shit la :patpat1:
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2012-09-06, 15:02

:003:
性慾從口中湧出
  頭像

2009-11-09, 14:41

文章發表人 quiz 發表於 2012-09-06, 15:04

:hello:
圖檔

圖檔
quiz
  頭像

2005-10-15, 23:37

文章發表人 nastypenman 發表於 2012-09-06, 15:05

riddick 寫: 應該係死胡同, 可能變大風波, 越玩越大 :mk_bomb:

學民思潮黃之鋒已經拒絕教評會提出嘅方案 : 「設一年冷靜期, 其間社會討論」

國家教育局長袁貴仁認為事件有很大討論空間。各地可按國情而定內容。

on079, 按國情而定內容 ?
點會無六十四, 呢個問六十四點解要加, 嗰個問六十四點解唔加, 六十四點解咁寫

六十四重提 :mk_bomb:

大風波, 十一 coming

(正字完畢, back to work)

我估正苦會叫推後或者小部退讓,跟住學民唔肯,跟住正苦就話係佢哋冇誠意。
nastypenman

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 15:13

:love_china:
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 15:27

chhanthony 寫: 一年冷靜期已經好好,不過到時再硬推唔重唔會唔有咁多人反對

一年冷靜期 =/= 徹左再咨詢

等於係一年後先實行,但一定係會實行,亦唔會有任何咨詢。

徹左再咨詢就肯定會傾掂先實行得。
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-06, 15:31

韋信 寫:
chhanthony 寫: 一年冷靜期已經好好,不過到時再硬推唔重唔會唔有咁多人反對

同三年開展期一樣道理, 你呢三年唔開你喜歡, 總之三年後一定要硬食, 有本事就去讀國際學校 :003:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 15:37

chhanthony 寫:
韋信 寫:

但政府做到個形勢畀外間睇,學民唔肯讓步,政府已經好大讓步。

但所謂嘅讓步喺不撤嘅框架入面讓,咁對學民好不利。

撤同唔撤係有好大空間 :003:

聽清楚,佢係話 A B C D E 都有得傾。假如胡紅玉話聯盟既訴求 A B C D E 都落實接納,我第一個讚成徹左個集會 :010:
韋信
  頭像

文章發表人 Evan 發表於 2012-09-06, 15:39

韋信 寫:
chhanthony 寫:
韋信 寫:

但政府做到個形勢畀外間睇,學民唔肯讓步,政府已經好大讓步。

但所謂嘅讓步喺不撤嘅框架入面讓,咁對學民好不利。

撤同唔撤係有好大空間 :003:

聽清楚,佢係話 A B C D E 都有得傾。假如胡紅玉話 A B C D E 都落實,我第一個讚成徹左個集會 :010:

以現在呢個正苦嘅公信力嚟講,信佢一成,雙................... :005:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

下一頁

回到 吹水 fun 區