誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 19 位訪客

胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: 胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

文章發表人 9up 發表於 2012-09-06, 16:48

Evan 寫:
RS 200 寫: 咁3年之後點? 一定要開嗎? :a013:

同八萬五一樣,唔提就唔存在 :003:

冇辨法的辨法

冇話cut 亦冇話開
你估凸區話到事不要太天真

Sent via Extra7
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-11-18, 23:46

Re: 胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

文章發表人 laichung 發表於 2012-09-06, 16:49

helios 寫: 同之前其他人講既有乜分別?使乜專登開記者會 :confused2:

一個大話講一百次會變成真話 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
laichung
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2007-04-11, 11:26

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-06, 16:54

9up 寫:
Evan 寫:
RS 200 寫: 咁3年之後點? 一定要開嗎? :a013:

同八萬五一樣,唔提就唔存在 :003:

冇辨法的辨法

冇話cut 亦冇話開
你估凸區話到事不要太天真

呢d佢ge事啦, 要我幫佢唸埋? :confused:

23條當年個個都覺得係勢在必行啦, 最係咪又擱置 :confused:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 16:55

helios 寫: 同之前其他人講既有乜分別?使乜專登開記者會 :confused2:

將『可以傾』既範圍擴大左。 :010:
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-16, 12:23

上一頁

回到 吹水 fun 區