誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2012-09-06, 15:50

:a009: :a009: :a009: :a009: :a009:
2012-09-06 HKT 15:44
開 展 德 育 及 國 民 教 育 科 委 員 會 主 席 胡 紅 玉 表 示 , 學 校 無 需 在 3 年 開 展 期 內 教 授 國 民 教 育 科 , 學 校 有 無 限 空 間 及 自 主 能 力 作 決 定 。

她 會 見 傳 媒 時 說 , 開 展 課 程 的 學 校 無 需 要 跟 從 指 引 , 學 校 如 果 不 教 國 民 教 育 科 , 可 以 繼 續 教 公 民 教 育 , 3 年 開 展 期 沒 有 任 何 約 束 性 。

她 又 說 , 要 尊 重 教 師 的 專 業 及 學 校 自 主 , 部 分 教 會 學 校 希 望 , 加 入 教 會 教 義 亦 無 問 題 , 希 望 未 來 爭 取 更 多 資 源 , 給 學 校 自 編 教 材 , 有 多 元 教 材 令 學 生 有 多 方 面 的 認 識 會 較 好 。
性慾從口中湧出
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-11-09, 14:41

Re: 胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

文章發表人 RS 200 發表於 2012-09-06, 15:52

咁3年之後點? 一定要開嗎? :a013:
RS 200
  頭像

2006-01-12, 10:44

Re: 胡 紅 玉 : 學 校 毋 須 3 年 推 國 教 科   校 方 可 自 決

文章發表人 Evan 發表於 2012-09-06, 15:52

RS 200 寫: 咁3年之後點? 一定要開嗎? :a013:

同八萬五一樣,唔提就唔存在 :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 發表於 2012-09-06, 15:53

教統局可以透過CUT你學位,CUT你筆直,甚至向你個校董施壓
唔推都迫到你推
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-06, 15:54

:044: :044: :044:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 quiz 發表於 2012-09-06, 16:03

:maskman:
圖檔

圖檔
quiz
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-15, 23:37

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 16:05

Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 Segaken 發表於 2012-09-06, 16:05

京 寫: 教統局可以透過CUT你學位,CUT你筆直,甚至向你個校董施壓
唔推都迫到你推

你諗野永遠都好負面 ~ :a002:
Segaken
  頭像

2006-01-23, 13:26

文章發表人 發表於 2012-09-06, 16:05

邊間唔聽話,「唔覺意」派左兩個讀寫障礙,一個自閉,一個精神有問題的學生去你間學校
玩都玩謝你~

等你唔聽話拿!! :a011: :a011: :a011: :a011: :a011: :a011:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 發表於 2012-09-06, 16:06

Segaken 寫:
京 寫: 教統局可以透過CUT你學位,CUT你筆直,甚至向你個校董施壓
唔推都迫到你推

我當年做學校,親眼見的!教統局就係咁POKGUY
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-06, 16:08

京 寫:
Segaken 寫:
唔推都迫到你推

我當年做學校,親眼見的!教統局就係咁PokGuy 馬田

負唔負面都係下對手係咩人, 響香港行街同響big6/歐洲行街警覺性都差好遠啦 :003:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 quiz 發表於 2012-09-06, 16:08

固體蛇 寫:
Segaken 寫:
唔推都迫到你推

又唔好o甘講,
京少呢次講得冇錯,
政府o既o野自97後黑暗到你想像唔到

:maskman:
圖檔

圖檔
quiz
  頭像

2005-10-15, 23:37

文章發表人 nastypenman 發表於 2012-09-06, 16:09

固體蛇 寫:
Segaken 寫:
唔推都迫到你推

又唔好o甘講,
京少呢次講得冇錯,
政府o既o野自97後黑暗到你想像唔到

nastypenman

文章發表人 helios 發表於 2012-09-06, 16:47

同之前其他人講既有乜分別?使乜專登開記者會 :confused2:

Sent via Extra7
helios
  頭像

2008-01-14, 17:35

文章發表人 9up 發表於 2012-09-06, 16:48

Evan 寫:
RS 200 寫: 咁3年之後點? 一定要開嗎? :a013:

同八萬五一樣,唔提就唔存在 :003:

冇辨法的辨法

冇話cut 亦冇話開
你估凸區話到事不要太天真

Sent via Extra7
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
  頭像

2011-11-18, 23:46

下一頁

回到 吹水 fun 區