誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

擒晚響門常開坐通頂, e+ :hypno: :hypno: 地

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

擒晚響門常開坐通頂, e+ :hypno: :hypno: 地

文章發表人 7look 發表於 2012-09-08, 09:38

訓先 :hypno: :hypno:
今晚再去
坐到聽朝去投票
7look
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2010-01-24, 14:21

Re: 擒晚響門常開坐通頂, e+ :hypno: :hypno: 地

文章發表人 NCC 發表於 2012-09-08, 09:44

7look 寫: 訓先 :hypno: :hypno:
今晚再去
坐到聽朝去投票

:sorry: :sorry: :sorry:
NCC
Fun區 - 揸Fit人

2008-07-22, 13:23

Re: 擒晚響門常開坐通頂, e+ :hypno: :hypno: 地

文章發表人 terry 發表於 2012-09-08, 09:44

:love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
terry
  頭像

2012-03-24, 01:36

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2012-09-08, 09:54

拉鋸至此,我好擔心會出事,例如有人攪事,有暴力事件發生,或者政府用武力清場。
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 quiz 發表於 2012-09-08, 10:00

:love_china:
圖檔

圖檔
quiz
  頭像

2005-10-15, 23:37

文章發表人 wm07 發表於 2012-09-08, 10:06

Sassoon Fox 寫: 拉鋸至此,我好擔心會出事,例如有人攪事,有暴力事件發生,或者政府用武力清場。

除非有人為咗破壞呢件事而攪事,在我所見,現場係非常有秩序,人人都非常友善及自律。我都估唔到香港人係可以咁團結!
wm07
  頭像

2009-08-10, 16:08

文章發表人 諸星當 發表於 2012-09-08, 10:06

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
やられたらやり返す、100倍返しだ!!!!!!!!
諸星當
  頭像

2008-08-21, 14:50

文章發表人 wm07 發表於 2012-09-08, 10:08

wm07 寫:
Sassoon Fox 寫: 拉鋸至此,我好擔心會出事,例如有人攪事,有暴力事件發生,或者政府用武力清場。

除非有人為咗破壞呢件事而攪事,在我所見,現場係非常有秩序,人人都非常友善及自律。我都估唔到香港人係可以咁團結!

仲有係始終現場係有大量小朋友,點都應該唔會太激!
wm07
  頭像

2009-08-10, 16:08

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-08, 10:38

:003:
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-08, 10:41

:kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 fr@nkie 發表於 2012-09-08, 10:54

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
fr@nkie
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-11-22, 17:40

文章發表人 IcyHot 發表於 2012-09-08, 10:56

wm07 寫:
wm07 寫:

仲有係始終現場係有大量小朋友,點都應該唔會太激!

但現場見其實有好多人蠢蠢欲動 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
IcyHot
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 v234567 發表於 2012-09-08, 11:06

wm07 寫:

有可能, 圖中呢兩條友, 來咗全程差不多0參與, 四圍望似把風, 前面果個眼神不時怒視示威者, 有時扮嗌口號D戲又屎, 果然7點幾來九點見無野做到就閃

又眼見有一個 騎呢 戴帽黑超阿叔 路過附近時無啦啦大嗌林鄭出來交代, 果時根本無人嗌
附加檔案
圖檔
v234567
  頭像

2005-10-09, 15:13

文章發表人 mtr 發表於 2012-09-08, 12:43

政府已找到個突破口:學聯與黃之鋒、陳惜姿對與政府談判的前題,路線開始有少許分別。只要讓學聯騎劫黃之鋒、陳惜姿的反國教議題主導權,加上立法會選舉結束,整個運動很快就給瓦解。
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 v234567 發表於 2012-09-08, 18:18

mtr 寫:

政府已找到個突破口:學聯與黃之鋒、陳惜姿對與政府談判的前題,路線開始有少許分別。只要讓學聯騎劫黃之鋒、陳惜姿的反國教議題主導權,加上立法會選舉結束,整個運動很快就給瓦解。

學聯想騎劫好耐啦 :unhappy:
圖檔
v234567
  頭像

2005-10-09, 15:13

回到 吹水 fun 區