誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

個百分率比四年前高5%左右

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

個百分率比四年前高5%左右

文章發表人 sony_boy 發表於 2012-09-09, 16:53

會唔會可以再高D呢??? :love_china:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

Re: 個百分率比四年前高5%左右

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-09, 16:55

:love_china: :love_china: :love_china:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 發表於 2012-09-09, 16:59

多左鐵票即
靚構圖+靚曝光=靚相

Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 sony_boy 發表於 2012-09-09, 17:07

京 寫: 多左鐵票即

:what:
圖檔

sony_boy
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2012-09-09, 17:17

溫提:親建制團體搞既票站調查例必問以下兩條個問題。1。你投左邊位。2. 你上次投左比邊位。答唔出上年投左比邊個,或答左個上年根本不在那區參選的名字,這個 sample 不會計入其統計。

又,講唔出鼠王芬真名的也不計算在內。
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 sony_boy 發表於 2012-09-09, 17:20

mtr 寫: 溫提:親建制團體搞既票站調查例必問以下兩條個問題。1。你投左邊位。2. 你上次投左比邊位。答唔出上年投左比邊個,或答左個上年根本不在那區參選的名字,這個 sample 不會計入其統計。

我講我投左梁美芬, 上次都係梁美芬 :a009:
圖檔

sony_boy
  頭像

文章發表人 leeon 發表於 2012-09-09, 17:21

leeon
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-01, 22:33

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-09, 17:21

mtr 寫: 溫提:親建制團體搞既票站調查例必問以下兩條個問題。1。你投左邊位。2. 你上次投左比邊位。答唔出上年投左比邊個,或答左個上年根本不在那區參選的名字,這個 sample 不會計入其統計。

請寬恕我罪。。。。。。 :a002: :a002: :a002:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 sunny619 發表於 2012-09-09, 17:32

可能答唔知, 民建聯叫我投乜我咪投乜先係標準答案... :modlaugh:
sunny619
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-03-27, 13:03

回到 吹水 fun 區