誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

掌心雷

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Re: 掌心雷

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 21:46

nastypenman 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
shearer 寫: 諗深一層
你同我都做緊同一件事

你代表你自己好了... :hello: :hello: :hello:

性屈 :confused: :confused: :confused: :confused:

你有無建議你家中的老人家投邊個投邊個
我老母問我,我照講,佢照投
我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講
其實同民建聯有咩分別 :question2:

我諗有分別嘅,你叫亞媽投邊個,我諗唔係為咗政治利益,唔係埋沒良心,你亞媽亦唔會從中有乜利益,係咪?

咪將自己踩到禮義廉咁低啦!

我唔係為正字利益?好難講,我BUY泛民,我希望多D泛民,所以叫老媽投泛民,算唔算正字利益?
我諗分別係我只可以影響我阿媽一個,禮義廉就成班影響
這是數量上的分別,本質上係一樣

最終,我只想同大家講,唔好中蛇果計,亦唔好自視過高...
圖檔
shearer
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 21:48

Andy Lam 寫:
shearer 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

你代表你自己好了... :hello: :hello: :hello:

我有
你有無?

我冇...如果我有即刻俾車車死... :notinterest:

你係咁嘅人就唔好拉其他人同你一0樣... :hello: :hello:

唔使咒自己死 :modlaugh:
但好多人都係咁教自己屋企既老人家,呢點相信唔好錯
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 nastypenman 發表於 2012-09-10, 21:50

shearer 寫:
nastypenman 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

性屈 :confused: :confused: :confused: :confused:

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

我諗有分別嘅,你叫亞媽投邊個,我諗唔係為咗政治利益,唔係埋沒良心,你亞媽亦唔會從中有乜利益,係咪?

咪將自己踩到禮義廉咁低啦!

我唔係為正字利益?好難講,我BUY泛民,我希望多D泛民,所以叫老媽投泛民,算唔算正字利益?
我諗分別係我只可以影響我阿媽一個,禮義廉就成班影響
這是數量上的分別,本質上係一樣

最終,我只想同大家講,唔好中蛇果計,亦唔好自視過高...

又一次證明我IQ比正常人低。。。我返出去洗碗,你哋繼續。
nastypenman

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 21:54

bobby chu 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

咁係米=一街都係母親呀。人地係老人院教d三唔識7人投票,你就拉母親落水。。。。。。 :notinterest: :notinterest: :notinterest:

我老母一樣係三唔識七
我叫佢投邊個,佢就投邊個

係教投票d人同老人家3唔識7呀,同村好未呀。兄台c為真係毒凸,每次高論都高人一等。都係京少好野。。。。。。 :hello: :hello: :hello: :hello:

無論識同唔識,都係叫其他人以自己的意志投票
你可以講,我唔會點我老母
佢地可以點老人家
呢點我認同

但係說到底,我地同樣都係偷走左別人既自決權

仲有,唔好拉京京落水
我BLOCK佢,係因為佢成日小我
我同佢既正字立場其實分別不大

仲有,希望朱兄你唔好如此抽水...
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-10, 22:03

shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

咁係米=一街都係母親呀。人地係老人院教d三唔識7人投票,你就拉母親落水。。。。。。 :notinterest: :notinterest: :notinterest:

我老母一樣係三唔識七

係教投票d人同老人家3唔識7呀,同村好未呀。兄台c為真係毒凸,每次高論都高人一等。都係京少好野。。。。。。 :hello: :hello: :hello: :hello:

佢地可以點老人家
呢點我認同

仲有,唔好拉京京落水

我使乜拉人落水,兄台見解,眾人皆見。ching都唔好自視過高。。。。。 :hello: :hello: :hello:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 7look 發表於 2012-09-10, 22:07

路過 :004: :004:
7look
  頭像

2010-01-24, 14:21

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 22:07

shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

我老母一樣係三唔識七

佢地可以點老人家
呢點我認同

仲有,唔好拉京京落水

我使乜拉人落水,兄台見解,眾人皆見。ching都唔好自視過高。。。。。 :hello: :hello: :hello:

但你的確係拉左佢落水
我自視好低,正如我認為自己都有用掌心雷一樣
我既見解,鍾意就BUY,唔鍾意可以反,但唔好小,亦唔好抽
:hello: :hello: :hello:
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 22:08

7look 寫: 路過 :004: :004:

$280一支醋,每次幾滴,有排用
不過我都係唔捨得買 :unhappy:
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-10, 22:12

shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

我老母一樣係三唔識七

佢地可以點老人家
呢點我認同

仲有,唔好拉京京落水

但你的確係拉左佢落水

何謂小,何謂抽,ching日日系度,冇小冇抽,開post摟人隻抽,邊夠你好抽。。。。 :hello: :hello: :hello:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 7look 發表於 2012-09-10, 22:15

shearer 寫:

每支醋開幾日佢就要買過新 :coldsweat2: :coldsweat2:
所以每次刀要買 :coldsweat2: :coldsweat2:
7look
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2012-09-10, 22:17

7look 寫:
shearer 寫:

每支醋開幾日佢就要買過新 :coldsweat2: :coldsweat2:
所以每次刀要買 :coldsweat2: :coldsweat2:

放雪櫃都唔擺得? :dont_un:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 22:24

wagonr96 寫:
7look 寫:
shearer 寫:

係LAW,放雪櫃無問題
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 shearer 發表於 2012-09-10, 22:24

shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
shearer 寫:
oldlee 寫:
Andy Lam 寫:
你同我都做緊同一件事

我有
你有無?

小弟母親三唔識七
佢問我,我就照講

我老母一樣係三唔識七

佢地可以點老人家
呢點我認同

仲有,唔好拉京京落水

但你的確係拉左佢落水

何謂小,何謂抽,ching日日系度,冇小冇抽,開post摟人隻抽,邊夠你好抽。。。。 :hello: :hello: :hello:

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: 我無野講喇 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
shearer
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2012-09-10, 22:27

:003: :003: :003:
圖檔
Romrom-100Fun
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 7look 發表於 2012-09-10, 22:27

shearer 寫:
wagonr96 寫:
7look 寫:
shearer 寫:

係LAW,放雪櫃無問題

佢好怪
全部o野要新鮮開封
汽水開封放過夜佢就5飲 :coldsweat2: :coldsweat2:
7look
  頭像

上一頁下一頁

回到 吹水 fun 區