誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

有無人用過古龍水淋浴露?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

有無人用過古龍水淋浴露?

文章發表人 lamber 發表於 2013-05-16, 17:36

有無人用過古龍水淋浴露?見到屈xx有得賣, 唔知出街前用佢沖涼會點呢?
lamber
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-30, 22:10

Re: 有無人用過古龍水淋浴露?

文章發表人 Otto 發表於 2013-05-16, 20:33

乜有D咁既野? 未試過, 咪香水+淋浴露二合一?
Otto
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-30, 22:08

文章發表人 FUJI 發表於 2013-05-16, 21:09

我都想用呢!
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 lamber 發表於 2013-05-17, 16:31

Otto 寫: 乜有D咁既野? 未試過, 咪香水+淋浴露二合一?

正有此意, 夏天成日出汗, 我成日都會沖個涼先出街, 咁可以用呢支,
返到屋企訓教前沖就用另一支, 但我又未試過...
lamber
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 lamber 發表於 2013-05-17, 16:33

FUJI 寫: 我都想用呢!

屈xx 個度有得賣, R字頭既, logo有個四方框圍住個R字, 不如你用完話我知用成點? :049: :048:
lamber
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-05-17, 18:04

lamber 寫:

屈xx 個度有得賣, R字頭既, logo有個四方框圍住個R字, 不如你用完話我知用成點? :049: :048:

好臭,千祈咪用
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-05-17, 18:35

西藏禿鷹 寫:
lamber 寫:

好臭,千祈咪用

係咪大陸貨扮洋貨果隻, 大大樽好受歡迎架喎, 好多深圳骨場都用佢架, 骨友都話Like, 屋企用好似至身骨場咁 :a008: :a008: :a008:
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-07, 20:37

文章發表人 lamber 發表於 2013-05-18, 20:44

我講個隻係意大利個隻, 個logo有個四方框圍住個R字呢, 成支綠色好易認
今朝忍唔住都買左黎試, 沖完同噴左古龍水差唔多, 今日咁熱, 出過下汗, 都頂到差唔多成日
lamber
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-05-18, 21:05

lamber 寫: 我講個隻係意大利個隻, 個logo有個四方框圍住個R字呢, 成支綠色好易認
今朝忍唔住都買左黎試, 沖完同噴左古龍水差唔多, 今日咁熱, 出過下汗, 都頂到差唔多成日

虛假陳述 :hello: :hello: :hello:
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
  頭像

2005-10-07, 20:37

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-05-19, 02:59

lamber 寫: 我講個隻係意大利個隻, 個logo有個四方框圍住個R字呢, 成支綠色好易認

就係呢隻,真後好臭
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 KOLOO 發表於 2013-05-29, 13:42

男人有香味好女人姐
KOLOO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-29, 20:04

文章發表人 豆豉眼 發表於 2013-05-30, 20:46

我用過!不過係買香水個陣送GE~ :a006:
豆豉眼
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-15, 18:47

文章發表人 韋信 發表於 2013-06-04, 15:40

我用 Gatsby, 用完照一照鏡,你老味吖,成個方中信咁既樣
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 DonDon 發表於 2013-06-06, 14:29

韋信 寫: 我用 Gatsby, 用完照一照鏡,你老味吖,成個方中信咁既樣

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 FUJI 發表於 2013-06-06, 22:07

DonDon 寫:
韋信 寫: 我用 Gatsby, 用完照一照鏡,你老味吖,成個方中信咁既樣

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

FUJI

2007-01-26, 15:23

下一頁

回到 吹水 fun 區