誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

有冇人玩lightsaber?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-02, 17:22

terencekwh 寫:
Raymond 寫:呢碌野點玩法架? :a013:

攞黎係咁而show show好啦,唔好以為真係可以好似套戲咁用黎格劍呀... :063:

FX lightsaber真係可以攞黎格劍o架!撞擊劍身又有4種聲效反應.
出劍同收劍仲跟足'沙鍋'戲入面咁o既聲效,連fing o下 fing o下都有wo wo聲,好正o架! :048:
附加檔案
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 Raymond 發表於 2004-12-02, 17:27

cheuk yu爸爸 寫:
terencekwh 寫:
Raymond 寫:呢碌野點玩法架? :a013:

攞黎係咁而show show好啦,唔好以為真係可以好似套戲咁用黎格劍呀... :063:

FX lightsaber真係可以攞黎格劍o架!撞擊劍身又有4種聲效反應.
出劍同收劍仲跟足'沙鍋'戲入面咁o既聲效,連fing o下 fing o下都有wo wo聲,好正o架! :048:

連fing o下 fing o下都有wo wo聲 ???? :061: :061: 唔係咁西利下化??? :048: :048: :048: :048: :048:
Raymond
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:14

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-02, 17:36

Master Yoda呢支就真係唔格得o勒(因為佢跟本冇劍刃)!
不過佢係依足戲內道具比例,用靚少少金屬打磨到靚靚.而且仲係限量版,所以至咁貴! :a004:
附加檔案
yoda_lightsaber.bmp
yoda_lightsaber.bmp (110.49 KiB) 被瀏覽 2456 次
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 Raymond 發表於 2004-12-02, 17:42

cheuk yu爸爸 寫:Master Yoda呢支就真係唔格得o勒(因為佢跟本冇劍刃)!
不過佢係依足戲內道具比例,用靚少少金屬打磨到靚靚.而且仲係限量版,所以至咁貴! :a004:

無野射出黎架?
Raymond
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:14

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-02, 17:50

Raymond 寫:
cheuk yu爸爸 寫:Master Yoda呢支就真係唔格得o勒(因為佢跟本冇劍刃)!

無野射出黎架?

係,冇得玩顏x! :049:
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 小BB 發表於 2004-12-02, 20:48

好玩噃,用泥劈友又得,用泥當籐條又得,停電當電筒都得,一物多用,總之就正喇。 :004:
小BB
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 fat@ivan 發表於 2004-12-02, 22:44

重有阿..開關係同電影一樣 具有劍刃伸縮光效 :048:

現實中把劍比相中更光
附加檔案
CIMG0658 (Small).JPG
CIMG0658 (Small).JPG (24.19 KiB) 被瀏覽 2446 次
fat@ivan
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-23, 21:06

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-03, 01:17

fat@ivan 寫:重有阿..開關係同電影一樣 具有劍刃伸縮光效 :048:

係Luke同Windu至有,第一代o既Anakin(即係小弟o個支),係唔識伸縮o架! :048:
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

上一頁

回到 吹水 fun 區