誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

今日去電腦展襯

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-12-12, 00:46

落去黃金小解......經過見到順手買!
$48!(一個月保用、七日包換)
:love_china: :love_china: :love_china:
附加檔案
Compu 2.jpg
Compu 2.jpg (138.07 KiB) 被瀏覽 2840 次
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-12, 01:15

小小Pat 寫:落去黃金小解......經過見到順手買!
:love_china: :love_china: :love_china:

咁點比電比 HD :a013: :a013: :a013: :a013:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-12-12, 01:24

peterso 寫:
小小Pat 寫:落去黃金小解......經過見到順手買!

咁點比電比 HD :a013: :a013: :a013: :a013:

有四編頭同火牛架,仲有2吋轉3.5吋adapter!
你無用過咩?
:dont_un: :dont_un: :dont_un: :dont_un:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 咕喱佬 發表於 2004-12-12, 01:26

USB 都應該夠力推HD掛。 :dont_un:
咕喱佬
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 23:36

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-12-12, 01:27

咕喱佬 寫:USB 都應該夠力推HD掛。 :dont_un:

USB囉電,風線/光管仔就得!
:a003: :a003: :a003: :a003:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 小BB 發表於 2004-12-12, 14:39

小小Pat 寫:
咕喱佬 寫:USB 都應該夠力推HD掛。 :dont_un:

2.5"HD可以唔駛用火牛。

我初初出買要$150。 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
小BB
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-12, 14:48

小BB 寫:
小小Pat 寫:

我初初出買要$150。 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

而家連盒幾十蚊 jar..

:063: :063: :063: :063: :063:
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 C.C 發表於 2004-12-12, 14:50

點解唔影o的女女睇o下? :a007:
C.C
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-18, 23:10

文章發表人 cm 發表於 2004-12-12, 14:59

:great: :great: :great: 靚女多個旺角 :a004: :a004:
cm
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 22:18

文章發表人 Panzer 發表於 2004-12-12, 16:12

小BB 寫:
小小Pat 寫:

我重慘,年頭係灣仔買要$165! :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
:007: :007: 開開心心玩影音 :004:
Panzer
  頭像

2004-11-16, 23:32

文章發表人 零零發 發表於 2004-12-13, 00:51

C.C 寫:點解唔影o的女女睇o下? :a007:

x2 :a009:
零零發

2004-11-23, 03:15

文章發表人 jmwongpo 發表於 2004-12-13, 11:15

usb 用來駁 dvdrw 燒碟都冇事 :048:
jmwongpo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:48

文章發表人 小謝 發表於 2004-12-13, 11:33

多謝報料 :give:
小謝
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-13, 12:00

X 3 :flareup: :flareup: :flareup:

我要做 MODEL :confused: :confused: :confused:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-12-13, 12:19

Racingboy 寫:

X 3 :flareup: :flareup: :flareup:

我要做 MODEL :confused: :confused: :confused:

都話無帶相機囉! :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

留番下次去砵蘭街影好嗎?
:a002: :a002: :a002:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

上一頁

回到 吹水 fun 區