誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 13 位訪客

Calling 柱仔, 米糕, Eric_r6...!!!

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

Calling 柱仔, 米糕, Eric_r6...!!!

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-13, 09:59

Calling 柱仔, 米糕, Eric_r6...!!! :028: :028: :028:

有得calling真係 :a012:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 柱仔 發表於 2004-12-13, 13:08

請勿利用討論區作為傳呼工具!
大家可利用電郵,ICQ或電話聯絡。多謝大家合作。

Oh, 唔記得去錯咗地方.....Sorry Sorry
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 eric_r6 發表於 2004-12-13, 18:19

:048: :048: :048:
eric_r6
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-11-20, 01:57

文章發表人 willip 發表於 2004-12-13, 21:28

:eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:
willip
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-27, 07:46

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-13, 21:30

柱仔 寫:請勿利用討論區作為傳呼工具!

:a006: :a006: :a006: :a003: :a003:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 ronnie lam 發表於 2004-12-13, 23:23

柱仔 寫:請勿利用討論區作為傳呼工具!

:a006:
ronnie lam
  頭像

2004-11-25, 00:05

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-14, 01:03

呢樹歡迎利用討論區作為傳呼工具!
大家亦可嘗試利用飛鴿傳書,千里傳音,迥夢心經或打開門大o益三聲聯絡
多謝大家合作。 :share:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

2004-11-18, 13:42

回到 吹水 fun 區