誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

巨獸入屋!

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-13, 10:36

AV Shrimp 寫:
小小Pat 寫:
AV Shrimp 寫:其實我都有用祖國Power AMP--D9(HKD 5000 幾。用左都成年 :a012:

遲D出D相俾大家研究研究 :guitar:

換鐘神都有得諗架!
:038: :038: :038: :038: :038:

:money: 都想 :003: 好很想 :a008: 但搬左屋無 :money:
:005:

快d出相大家演奏演奏!
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-13, 10:36

newbie 寫:廳仔細細已經成廳架笙,個廳無窗台,個架又只係用左幾個月,除左放正喇叭中間,就唯有加架放subwoofer上面,不過又驚震,又驚remote射唔到,真係好難諗,放中間又真係會kick親班皇帝仔,唉!大家幫幫手,有乜好橋? :045:

放係左邊隻喇叭後面得唔得 :question2: :question2: :question1: :010:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 10:41

AV Shrimp 寫:
小小Pat 寫:
AV Shrimp 寫:其實我都有用祖國Power AMP--D9(HKD 5000 幾。用左都成年 :a012:

遲D出D相俾大家研究研究 :guitar:

換鐘神都有得諗架!
:038: :038: :038: :038: :038:

:money: 都想 :003: 好很想 :a008: 但搬左屋無 :money:
:005:

放左部舊既 :a009: ,補少少錢就升級啦。 :devil:
Tamalemon
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-01-13, 10:54

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 11:43

newbie 寫:廳仔細細已經成廳架笙,個廳無窗台,個架又只係用左幾個月,除左放正喇叭中間,就唯有加架放subwoofer上面,不過又驚震,又驚remote射唔到,真係好難諗,放中間又真係會kick親班皇帝仔,唉!大家幫幫手,有乜好橋? :045:

Option 1 : 搬走DVD錄影機 (可以上樓上同DVD機玩騎膊馬 :a009: ),咁未空左一格影音櫃。 :a012: 不過唔知放唔放得入? :a013:
附加檔案
Option 1.jpg
Option 1.jpg (21.51 KiB) 被瀏覽 6287 次
Tamalemon
  頭像

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 11:44

Tamalemon 寫:

Option 1 : 搬走DVD錄影機 (可以上樓上同DVD機玩騎膊馬 :a009: ),咁未空左一格影音櫃。 :a012: 不過唔知放唔放得入? :a013:

Option 2 : (初爺提議 :share: ) 放左喇叭後面。 :004:
附加檔案
option 2.jpg
option 2.jpg (18.65 KiB) 被瀏覽 6273 次
最後由 Tamalemon 於 2005-09-13, 11:48 編輯, 總共編輯了 2 次
Tamalemon
  頭像

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 11:46

Option 2 : (初爺提議 :share: )放左喇叭後面。 :004:

Option 3 : 搬過D部電視,放上影音櫃頂。 :004:
附加檔案
option 3.jpg
option 3.jpg (25.13 KiB) 被瀏覽 6253 次
Tamalemon
  頭像

文章發表人 熾天使 發表於 2005-09-13, 17:55

Option 2 : (初爺提議 :share: ) 放左喇叭後面。 :004:

個喇叭離牆幾出下喎 :selfpun:
BI-AMP原來真係好正!!!
熾天使
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 newbie 發表於 2005-09-13, 19:57

唔得呀!部野好厚,放唔入! :unhappy:
newbie
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:16

文章發表人 newbie 發表於 2005-09-13, 20:00

初哥 寫:

放係左邊隻喇叭後面得唔得 :question2: :question2: :question1: :010:

得!不過要放部100磅
newbie
  頭像

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-09-13, 20:40

newbie 寫:
初哥 寫:

得!不過要放部100磅
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-13, 20:44

brian_av100 寫:
newbie 寫:
初哥 寫:

得!不過要放部100磅
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 lawli99 發表於 2005-09-13, 21:32

all brothers,

happy listening.... :struggle: :struggle: :048: :048:
lawli99
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-08-12, 21:09

文章發表人 newbie 發表於 2005-09-13, 22:08

Option 2 : (初爺提議 :share: )放左喇叭後面。 :004:

Option 3 : 搬過D部電視,放上影音櫃頂。 :004:

唔諗掂,部野會高過隻幕!況且部LCD唔置中實比人丙鑊勁! :notinterest:
newbie
  頭像

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 22:44

newbie 寫:

唔得呀!部野好厚,放唔入! :unhappy:

:eusa_wall: ,換Q左個架佢啦。 :unhappy: 你睇人地個架,放中間 :great: 幾諗惦。 :devil:

圖檔
最後由 Tamalemon 於 2005-09-14, 01:38 編輯, 總共編輯了 1 次
Tamalemon
  頭像

文章發表人 Tamalemon 發表於 2005-09-13, 22:48

初哥 寫:
brian_av100 寫:
newbie 寫:
初哥 寫:

得!不過要放部100磅
Tamalemon
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區