誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

人拗我唔拗~~~Sony VPL-VW100 SXRD 投影機報告(輯錄自音響天地)

收集各樣器材討論同報告

Re: 人拗我唔拗~~~Sony VPL-VW100 SXRD 投影機報告(輯錄自音響天

文章發表人 kevincsw 發表於 2006-03-07, 09:42

Racingboy 寫:音響天地~~~林鎮輝 親自煮理 :a008: ,林Sir :041: 本著"夠膽跟我玩"嘅宗指,大膽地將佢個人嘅感受一一道出,並給與 AV100Fun 嘅會員一同大家分享,正所為唔買都黎睇吓 :a009: ,好睇就買返本支持吓 :love_china: ,好讓大膽言論嘅影音雜誌,長做長有 :048: :048: :048:

多謝 :sorry: :sorry: :sorry: 林Sir :041: 授權登出!

:great: :great: :great:
kevincsw

文章發表人 roybizkit 發表於 2006-03-07, 09:56

浮浮貓 寫:
Racingboy 寫:
roybizkit 寫:
浮浮貓 寫:
roybizkit 寫:其實我想知講緊邊本雜誌咁冇品呢? :confused2:

:dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:

又唔可以咁講, 如果部機真係奶, 又講到好好咁, 咁先係無品 :maskman:

我諗你誤會左我意思... :ebsmile:
我係話內文提到有無知雜誌或給人利用或真係明明唔好都講到好...
咁我想知係邊本之嘛~ :coldsweat2:
:004: :004: :004:

你唔呀嘛 :what:
唔該用啲 Heart 睇吓我弟1個 Post 寫啲字吖 :confused:

再者姑勿論遏個喜歡唔喜歡呢款投影機,但夠膽寫出黎唔驚打爛個飯碗嗰吓堅 :a012: (咁似 AV100RFun 精神嘅 :049: )!

http://www.av100fun.com/viewtopic.php?t=25695

圖檔

佢話內文講既係邊本 :confused: :confused: :confused:

咪係~ :040:
:051: :051: :051:
roybizkit
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 23:18

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2006-03-07, 10:19

:hypno: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 brian_av100 發表於 2006-03-07, 10:57

:a005: 彈道一錢不值, sony 大鍋囉. :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
enjoy life, enjoy music......
brian_av100
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 peterso 發表於 2006-03-08, 01:03

比我推返上泥 :a012: :a012: :a012: 近期我睇咁多部新投投之中..呢部真係算最差 :063: :063: :063: :063:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 浮浮貓 發表於 2006-03-08, 02:13

peterso 寫:比我推返上泥 :a012: :a012: :a012: 近期我睇咁多部新投投之中..呢部真係算最差 :063: :063: :063: :063:

你又話睇黃昏咸旦王好正 :005: :005: :005: :005: :005:
:008: :008: :008: :008: :008:佢唔係一粒普通既 :008: , 佢係 :051: :050: :008:

迎接清高新世代, 你準備好未 :a012:
HDPGReady

只要你有 :008: :008: :008: , 就可以做業主 :eusa_dance:

環保無罪, support有你 :love_china: :love_china: :love_china:
浮浮貓
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-17, 17:04

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2006-03-08, 02:49

雜誌話好,我信兩成,雜誌話衰,我信八成! :eat: :eat:
皇馬廿三

2004-11-22, 23:12

文章發表人 JM 發表於 2006-03-08, 23:40

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: 敢言 :great:

雖然消失,仍然存在。

He works his work in mysterious way ...
Some people like it . . .
Some people don't . . .
JM
  頭像

2005-06-16, 00:33

文章發表人 Gundam 發表於 2006-03-08, 23:50

It seems that Lam Sir has cut the front cover and all ads in avBuxx...

http://www.avbuzz.com/new_home/w/newmag/newmag.htm

:043:
Gundam
  頭像

2005-09-27, 14:16

文章發表人 得意仔 發表於 2006-03-09, 21:14

Gundam 寫:It seems that Lam Sir has cut the front cover and all ads in avBuxx...

http://www.avbuzz.com/new_home/w/newmag/newmag.htm

可能 avbuxx o既員工CKL君,今期係 HIFI REVIEW 寫好到不得了,你話o剌!

雙重身份(又係avbuxx o既員工, 易係 HIFI REVIEW 寫手)o既佢,你話佢老細站長唔抽返起o尼期 音響天地 o的料,點同 索你 交代o牙!!!
得意仔
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-04-06, 15:59

文章發表人 thomas449 發表於 2006-03-09, 22:10

:share: :share: :great: 我都睇過呢份報告,寫得好忠實,我較早前並發表過睇VW-100 Show之感受,比想像中呢部Full HD投影機唔係咁凸出,其代Sharp Z20000 :share: :sorry: :sorry:
thomas449
  頭像

2005-10-11, 01:43

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2006-03-10, 02:01

書內凡sony
皇馬廿三

2004-11-22, 23:12

文章發表人 初哥 發表於 2006-03-10, 11:43

得意仔 寫:
Gundam 寫:It seems that Lam Sir has cut the front cover and all ads in avBuxx...

可能 avbuxx o既員工CKL君,今期係 HIFI REVIEW 寫好到不得了,你話o剌!

雙重身份(又係avbuxx o既員工, 易係 HIFI REVIEW 寫手)o既佢,你話佢老細站長唔抽返起o尼期 音響天地 o的料,點同 索你 交代o牙!!!

附加檔案
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 bslam 發表於 2006-03-20, 16:41

「迴光返照」一 真係一語道破日本仔既LCD鎮地既光景....
日本仔而家面對TI既DLP真係有得震冇得訓。
bslam
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-06-14, 16:57

文章發表人 bslam 發表於 2006-03-20, 16:46

我覺得最好笑就係上年sony/epson/panasonic 個乜野LCD大聯盟反擊DLP....

你有料又洗乜聯盟反擊? :share: 呢個聯盟反而証明LCD係根本上唔夠DLP打。 :selfpun: 驚到傻左 :043:
bslam
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-06-14, 16:57

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區