誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

人拗我唔拗~~~Sony VPL-VW100 SXRD 投影機報告(輯錄自音響天地)

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 roybizkit 發表於 2006-03-06, 23:13

浮浮貓 寫:
roybizkit 寫:其實我想知講緊邊本雜誌咁冇品呢? :confused2:

:dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:

又唔可以咁講, 如果部機真係奶, 又講到好好咁, 咁先係無品 :maskman:

我諗你誤會左我意思... :ebsmile:
我係話內文提到有無知雜誌或給人利用或真係明明唔好都講到好...
咁我想知係邊本之嘛~ :coldsweat2:
:004: :004: :004:
roybizkit
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 23:18

文章發表人 lawli99 發表於 2006-03-06, 23:27

:great: :great: :great: :a012: :a012: :a012:
lawli99
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-08-12, 21:09

文章發表人 史史 發表於 2006-03-06, 23:31

:sorry: :sorry: :sorry:
*****我最 LIKE 的囡囡*****

圖檔圖檔
史史
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:54

文章發表人 小小Pat 發表於 2006-03-06, 23:31

roybizkit 寫:
浮浮貓 寫:
roybizkit 寫:其實我想知講緊邊本雜誌咁冇品呢? :confused2:

:dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:

又唔可以咁講, 如果部機真係奶, 又講到好好咁, 咁先係無品 :maskman:

我係話內文提到有無知雜誌或給人利用或真係明明唔好都講到好...

[b][size=150][color=#0048ff]其實唔係好多本
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-03-06, 23:32

浮浮貓 寫:

你唔呀嘛 :what:
唔該用啲 Heart 睇吓我弟1個 Post 寫啲字吖 :confused:

再者姑勿論遏個喜歡唔喜歡呢款投影機,但夠膽寫出黎唔驚打爛個飯碗嗰吓堅 :a012: (咁似 AV100RFun 精神嘅 :049: )!

http://www.av100fun.com/viewtopic.php?t=25695

圖檔
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 fr888 發表於 2006-03-06, 23:43

:great: :great: :great:
fr888
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 浮浮貓 發表於 2006-03-06, 23:45

Racingboy 寫:
浮浮貓 寫:

你唔呀嘛 :what:
唔該用啲 Heart 睇吓我弟1個 Post 寫啲字吖 :confused:

再者姑勿論遏個喜歡唔喜歡呢款投影機,但夠膽寫出黎唔驚打爛個飯碗嗰吓堅 :a012: (咁似 AV100RFun 精神嘅 :049: )!

http://www.av100fun.com/viewtopic.php?t=25695

圖檔

佢話內文講既係邊本 :confused: :confused: :confused:
:008: :008: :008: :008: :008:佢唔係一粒普通既 :008: , 佢係 :051: :050: :008:

迎接清高新世代, 你準備好未 :a012:
HDPGReady

只要你有 :008: :008: :008: , 就可以做業主 :eusa_dance:

環保無罪, support有你 :love_china: :love_china: :love_china:
浮浮貓
  頭像

2006-01-17, 17:04

文章發表人 Cam 發表於 2006-03-06, 23:49

:a012: :a012: :a012: :sorry: :sorry: :sorry:
Cam
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 20:17

文章發表人 初哥 發表於 2006-03-07, 00:28

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
最後由 初哥 於 2006-03-07, 13:06 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 chowchow 發表於 2006-03-07, 00:31

[quote="初哥"]:clap2hands :clap2hands :clap2hands
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 stallone 發表於 2006-03-07, 00:33

[quote="chowchow"][quote="初哥"]:clap2hands :clap2hands :clap2hands
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 chinsan 發表於 2006-03-07, 00:39

:maskman:
chinsan
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-20, 17:33

文章發表人 wmmokk 發表於 2006-03-07, 01:24

小小Pat 寫:
浮浮貓 寫:

[b][size=150][color=#0048ff]其實唔係好多本
wmmokk
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 米糕 發表於 2006-03-07, 08:49

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
米糕
  頭像

2004-11-17, 01:08

文章發表人 Rookie 發表於 2006-03-07, 09:10

Hardly can find such an article nowadays! :a012: :a012: :a012: :a012: :a012: :a012:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區