誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

toshiba hd-dvd xa1 正式登陸~(report p.6)

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 我係野蠻師兄 發表於 2006-05-02, 18:21

:sorry: :sorry: :sorry: 多謝report..........好有heart :a008: :a008: :a008: :007: :007: :007: :clap2hands :clap2hands :clap2hands
:inlove2: :inlove2: :inlove2: 我愛全智賢 ~ 全智賢愛我 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

圖檔

圖檔
我係野蠻師兄
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-28, 17:24

文章發表人 C.C 發表於 2006-05-02, 18:22

klefnf 寫:
C.C 寫:klefnf
D9,D5我都試play過 :ebsmile:
都過關

我最想知DVD升頻係你42"畫面得唔得? :question2:

收貨有凸~~989你都應該用過~~如果比較佢同989~就989乾淨d~

其他分別都唔大~~或者a/b比較會明顯d睇到有分別~但就咁一部機就肯定收貨~~

好!就o黎過XA1、989對戰 :001:
C.C
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-18, 23:10

文章發表人 初哥 發表於 2006-05-02, 18:23

C.C 寫:
klefnf 寫:
都過關

我最想知DVD升頻係你42"畫面得唔得? :question2:

收貨有凸~~989你都應該用過~~如果比較佢同989~就989乾淨d~

其他分別都唔大~~或者a/b比較會明顯d睇到有分別~但就咁一部機就肯定收貨~~

我諗只係可以用DVD黎比 :question2: :question2: :question2: :question1:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 C.C 發表於 2006-05-02, 18:26

初哥 寫:
C.C 寫:
klefnf 寫:
都過關

我諗只係可以用DVD黎比 :question2: :question2: :question2: :question1:

緊係dvd la~~~~ 初哥 :hit: C.C
唔通要畫公仔畫出腸
C.C
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2006-05-02, 18:27

C.C 寫:
初哥 寫:
C.C 寫:
klefnf 寫:
都過關

緊係dvd la~~~~ 初哥 :hit: C.C
唔通要畫公仔畫出腸

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 fatwai 發表於 2006-05-02, 18:29

:sorry: :sorry: :sorry:
fatwai
  頭像

2006-01-05, 21:18

文章發表人 Eddie Wan 發表於 2006-05-02, 18:46

klefnf 寫:
siboylau 寫::sorry: :sorry: :sorry:

thanks for the report

咁快放? 買黎就係為左第一時間玩下部 HD-DVD機 :confused2: :confused2:

咁其實部機係咪唔值得你 keep or 玩落去呢?

p.s. 我冇 :money: 買架, 問下姐, 有 :money: 都換左部 CRT (no support HD) 先啦....嘻嘻 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

yup~~通常第一代既機種我都唔會keep好耐~~因為後期果d實會有改善~~同埋我想試埋藍光既質素
所以我唔建議大家而家投資落去~:)

冇計,玩得AV就預左。DVD機我前後都用過5部: Panasonic 450, Pioneer DV-S5, Pioneer 737, Pioneer838, Pioneer 858ai, Skyworth。
Eddie Wan

2006-02-08, 19:45

文章發表人 Eddie Wan 發表於 2006-05-02, 18:47

Eddie Wan 寫:
klefnf 寫:
siboylau 寫::sorry: :sorry: :sorry:

咁快放? 買黎就係為左第一時間玩下部 HD-DVD機 :confused2: :confused2:

p.s. 我冇 :money: 買架, 問下姐, 有 :money: 都換左部 CRT (no support HD) 先啦....嘻嘻 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

yup~~通常第一代既機種我都唔會keep好耐~~因為後期果d實會有改善~~同埋我想試埋藍光既質素

冇計,玩得AV就預左。DVD機我前後都用過5部: Panasonic 450, Pioneer DV-S5, Pioneer 737, Pioneer838, Pioneer 858ai, Skyworth。

計少左,原來係6部。
Eddie Wan

2006-02-08, 19:45

文章發表人 chowchow 發表於 2006-05-02, 18:50

Racingboy 寫:klefnf,

多謝你買返黎咁用心 :a008: 寫呢篇報告 :sorry: :sorry: :sorry:

Yes, very detail report :a012: :a012: :a012: :clap2hands :clap2hands :clap2hands
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 仕嘉 發表於 2006-05-02, 18:56

klefnf,

勁呀!!! :038: :038: :038: :038:

GOOD BLOW JOB !!!
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 tsw01 發表於 2006-05-02, 19:02

:clap2hands
tsw01
  頭像

2004-11-26, 19:38

文章發表人 Cam 發表於 2006-05-02, 19:10

Thanks for the report :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
Cam
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 20:17

文章發表人 Cam 發表於 2006-05-02, 19:11

klefnf 寫:

計少左,原來係6部。

Ask C.C how many he has used ?? :a010: :a010: :a010:
Cam
  頭像

2004-11-16, 20:17

文章發表人 jv8803 發表於 2006-05-02, 19:34

好詳盡,好易明 :great: :a012:
jv8803
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 C.C 發表於 2006-05-02, 19:39

Cam 寫:
klefnf 寫:

計少左,原來係6部。

Ask C.C how many he has used ?? :a010: :a010: :a010:

:confused:
C.C
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區