誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

想問有關 AV AMP 選擇

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 stallone 發表於 2006-07-20, 13:49

聽歌﹕睇戲 6﹕4 , 平平哋, Cambridge Audio 540R V2玩住先, 用泥聽歌一定砌低同價日本AV amp :share:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 siboylau 發表於 2006-07-20, 13:55

stallone 寫:聽歌﹕睇戲 6﹕4 , 平平哋, Cambridge Audio 540R V2玩住先, 用泥聽歌一定砌低同價日本AV amp :share:

:money: 到呢 :confused2:
:a009:
siboylau
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-30, 17:23

文章發表人 Troop 發表於 2006-07-20, 13:56

540R 會否解碼會弱 D 呢﹖﹖

我念住推 NHT SB3 前置喎﹐ 力水夠唔夠o家﹖

stallone 寫:聽歌﹕睇戲 6﹕4 , 平平哋, Cambridge Audio 540R V2玩住先, 用泥聽歌一定砌低同價日本AV amp :share:
Troop
  頭像

2005-11-23, 14:31

文章發表人 stallone 發表於 2006-07-20, 15:44

Troop 寫:540R 會否解碼會弱 D 呢﹖﹖

真係睇你自己需要, DD-EX, DTS-ES佢都有, 睇DVD一定夠, 力水一定冇問題, 推NHT SB3卓卓有餘 :great:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 tam.com 發表於 2006-07-20, 15:58

stallone 寫:

真係睇你自己需要, DD-EX, DTS-ES佢都有, 睇DVD一定夠, 力水一定冇問題, 推NHT SB3卓卓有餘 :great:

:a012: :a012: :a012:
tam.com
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 Troop 發表於 2006-07-20, 16:08

我上星期試 703 推 NHT SB3﹐ 真係唔達要求的。。。

唯有再去多次試下 540R 啦。。。。 540R 好似話賣緊 3300 咁上下。

stallone 寫:

Troop
  頭像

文章發表人 Troop 發表於 2006-07-20, 18:31

嘿。。。。 掂。。。
Troop
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2006-07-20, 18:31

[quote="Troop"]嘿。。。。 掂。。。
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 Troop 發表於 2006-07-20, 18:33

我念會買埋 SC2。。。

[quote="bobby chu"][quote="Troop"]嘿。。。。 掂。。。
Troop
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2006-07-20, 18:35

[quote="Troop"]我念會買埋 SC2。。。

[quote="bobby chu"][quote="Troop"]嘿。。。。 掂。。。
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 kkvirus 發表於 2006-07-20, 20:01

我兩個星期前買540R,花園大夏,
叫我自己開價,口快快話$3,3K,即ok...
我諗可以再平d...... :ebsmile:

music同力水一定好過703,個人口味覺得甚至好過803,
movie就...睇你要求啦...
我覺得效果比703,yahama自然(即是比較真實),包圍感亦十分好,
不過好似無703咁埋身,亦無yahama咁特出既細緻音效

以上只是個人口味同意見 :ebsmile:
kkvirus
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2006-05-29, 15:20

上一頁

回到 影音至硬 fun 區