誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

機架一問

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-19, 12:02

初哥 寫:
初哥 寫:我個架到左嚕,但有D唔明
都唔知邊到係向出,邊到向牆
同埋都唔知D釘需唔需要落釘座
同埋中間D鑼絲位駛唔駛拿出黎呢
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

唔知有無人幫到我呢??? :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

都唔知邊到係向出,邊到向牆我就有label個邊向出
同埋都唔知D釘需唔需要落釘座要咖
同埋中間D鑼絲位駛唔駛拿出黎呢唔明
熾天使
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-19, 12:11

佢每塊板下便都有個竅,而入便有個羅絲,要用六角匙先可拐出來
我唔知是否需要拐出黎放個板腳落去 :a013: :a013: :question2: :hypno:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-19, 12:21

初哥 寫:

我唔知是否需要拐出黎放個板腳落去 :a013: :a013: :question2: :hypno:

千萬不要拆了釘座底的鑼絲,它們是給你來調整塊板的平水,當初我的板放好後發覺中間的釘座嚴重離隙,之後先知要用六角匙來調節個釘座高度..... :048: :048: :048:
熾天使
  頭像

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-19, 13:50

有冇試過用轆轆? :a009:
熾天使
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-19, 18:05

熾天使 寫:
初哥 寫:

千萬不要拆了釘座底的鑼絲,它們是給你來調整塊板的平水,當初我的板放好後發覺中間的釘座嚴重離隙,之後先知要用六角匙來調節個釘座高度..... :048: :048: :048:

OIC
好彩我無拆到
我個裝修朋友話要拆
我心諗,如果要拆,重乜按哂上去先
:confused: :confused: :004:
我無轆轆,係咪要另外買架 :selfpun: :selfpun: :love_china:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-19, 18:07

初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:

OIC
好彩我無拆到
我個裝修朋友話要拆
我無轆轆,係咪要另外買架 :selfpun: :selfpun: :love_china:

你個唔係series 7嗎? :selfpun:
熾天使
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-19, 18:22

熾天使 寫:
初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:

OIC
好彩我無拆到
我個裝修朋友話要拆

唔係呀,我用H5!!! :a009: :a009: :a009:
係呢,師兄,用邊隻釘座好呀???? :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-19, 21:24

初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:

OIC
好彩我無拆到
我個裝修朋友話要拆

唔係呀,我用H5!!! :a009: :a009: :a009:
係呢,師兄,用邊隻釘座好呀???? :sorry: :sorry: :sorry:

LINN SKEET :clap2hands :clap2hands :clap2hands
熾天使
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-20, 11:53

係邊樹有得賣呀,師兄??? :sorry: :sorry: :sorry:
附加檔案
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 茶母 發表於 2005-04-20, 12:09

熾天使 寫:
初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:
熾天使 寫:
初哥 寫:

OIC
好彩我無拆到
我個裝修朋友話要拆

LINN SKEET :clap2hands :clap2hands :clap2hands

Wellcome to SOLIDSTEEL Family!
:clap2hands :clap2hands :clap2hands

我都建議用LINN SKEET, 因為我都用緊 :inlove2: :004:
茶母
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-18, 07:43

文章發表人 Wilson Lin 發表於 2005-04-20, 12:18

初哥 hing, are you live in Sky Tower? :question2:
Wilson Lin
  頭像

2004-11-23, 19:59

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-20, 12:32

Wilson Lin 寫:初哥 hing, are you live in Sky Tower? :question2:

下,邊到黎??? :a013: :a013:
我諗唔係勒!!!
我同明天兄係住同一屋苑 :love_china: :love_china: :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-21, 00:22

友成十六樓有得買,我都係個度買 :048:
熾天使
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2005-04-21, 10:28

debug 寫:
Raymond Wan 寫:
ys 寫:人人都用solidsteel :a009:

I am not using it because I have no money.

:045: :045: :045: :042: :042: :042:

LIAR!

咁快比人DU穿TIM :biglaugh2: :confused:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 熾天使 發表於 2005-04-21, 10:51

初哥 寫:
Wilson Lin 寫:初哥 hing, are you live in Sky Tower? :question2:

下,邊到黎??? :a013: :a013:
我諗唔係勒!!!
我同明天兄係住同一屋苑 :love_china: :love_china: :clap2hands :clap2hands :clap2hands

肯定係豪宅 :048:
熾天使
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區