誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

dvd錄影機有咩選擇

收集各樣器材討論同報告

dvd錄影機有咩選擇

文章發表人 明天 發表於 2005-04-14, 00:52

最緊要tuner好
因為主要用黎睇電視

好少錄野
:sorry: :sorry:
明天
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 peterso 發表於 2005-04-14, 00:56

奶嘢之人唔敢比料 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :045: :045: :045: :045: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

千其千其唔好飛利普 :063: :063: :063: :063:
最後由 peterso 於 2005-04-14, 00:56 編輯, 總共編輯了 1 次
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: dvd錄影機有咩選擇

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-14, 00:56

明天 寫:最緊要tuner好
因為主要用黎睇電視

好少錄野

乜你部電視無tuner咩??????? :a013: :a013: :a013: :hypno:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-14, 00:59

peterso 寫:奶嘢之人唔敢比料 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :045: :045: :045: :045: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

千其千其唔好飛利普 :063: :063: :063: :063:

原本想買飛利普,好彩我無買,重諗緊好唔好等遲些平D先買
宜家諗少隻牌子 :011: :011: :011: :eusa_dance:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2005-04-14, 00:59

初哥 寫:
因為主要用黎睇電視

好少錄野

乜你部電視無tuner咩??????? :a013: :a013: :a013: :hypno:

我部係扒仕麻黎
冇tuner架

本來用緊s錄影機
而家.........唉.....唔好講喇
好傷心 :045: :045:
明天
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2005-04-14, 01:00

peterso 寫:奶嘢之人唔敢比料 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :045: :045: :045: :045: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

飛利浦~~冇野好

我細細個已經知啦
:modlaugh: :modlaugh:
明天
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-14, 01:02

哦,條線問題????
咁等我問我朋友睇下日本有無網頁會有厘條線賣
:question1: :question1: :question1: :dont_un:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2005-04-14, 01:04

初哥 寫:哦,條線問題????
:question1: :question1: :question1: :dont_un:

唔係...唔關事架
:sorry: :sorry: :drink1: :drink1:
明天
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-04-14, 01:05

明天 寫:

飛利浦~~冇野好

我細細個已經知啦
:modlaugh: :modlaugh:

係啲 X仔 :hypno: (自己填) 唔信邪,抵奶 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-04-14, 01:06

有人衰多手 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :selfpun: :selfpun: :selfpun:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 明天 發表於 2005-04-14, 01:08

Racingboy 寫:

有人衰多手 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :selfpun: :selfpun: :selfpun:

:050: :050:
明天
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2005-04-14, 01:08

不如 plasma enhancer :devil: :devil: :devil: :devil:

圖檔

有 built-in 飛利普 tuner, tuner 最正飛利普, 但 dvd 就 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
最後由 peterso 於 2005-04-14, 01:13 編輯, 總共編輯了 1 次
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 JoeJoe 發表於 2005-04-14, 01:13

peterso 寫:不如 plasma enhancer :devil: :devil: :devil: :devil:

x 2
JJ
JoeJoe
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-03-01, 10:30

文章發表人 初哥 發表於 2005-04-14, 01:15

peterso 寫:不如 plasma enhancer :devil: :devil: :devil: :devil:

圖檔

有 built-in 飛利普 tuner, tuner 最正飛利普, 但 dvd 就 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

嘩,一定收得好啦 :devil: :devil: :devil: :devil: 重唔毒死你 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 茶母 發表於 2005-04-14, 01:39

因為主要用黎睇電視

好少錄野

今日見到部panasonic 新機 DMR-ES10, 有PAL/NTSC progressive, 又12bit video DAC, 好似幾正, :money: 重幾好, $2,780, 聽日有貨, 有REPORT話比你聽好唔好
附加檔案
茶母
  頭像

2005-01-18, 07:43

下一頁

回到 影音至硬 fun 區