誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 9 位訪客

初試 XBOX 360 1080p 入 Marantz VP-13S1投影機報告

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 chowchow 發表於 2006-11-06, 09:08

ericliang 寫:
Arsenal 寫:
MartinTong 寫:
SKA 寫:攪咁o耐...你幾時先會成熟d :maskman:

哩庭人咁o :dont_agree: 成熟架

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:

:048: :048: :048: :048: :048:

你幾時先會大個d :a010: :a010: :a010:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 即食麵 發表於 2006-11-06, 09:10

chowchow 寫:
Arsenal 寫:
SKA 寫:攪咁o耐...你幾時先會成熟d :maskman:

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:

:a006: :a006: :a006: :a006:
即食麵
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-09-05, 13:53

文章發表人 chowchow 發表於 2006-11-06, 09:24

即食麵 寫:
chowchow 寫:
Arsenal 寫:

:dont_agree: :a006: ..........你幾時先會成熟d
:a010:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 simon10171071 發表於 2006-11-06, 09:38

chowchow 寫:
即食麵 寫:
chowchow 寫:
Arsenal 寫:

:dont_agree: :a006: ..........你幾時先會成熟d
:a010:

:048: :048:
simon10171071
  頭像

2005-06-11, 13:53

文章發表人 bighead 發表於 2006-11-06, 09:39

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :048: :048: :048:
bighead
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2006-10-13, 10:36

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-11-07, 18:50

之前用 VP-12S2 & 12S3 720p or 1080i 入,畫面都正常無事嘅 :003:

咁啱 XBOX 360 剛剛可升級到 1080p 輸出 :038: ,我當然馬上試吓用 XBOX 360 插 :051: 入 VP-13S1 (佢雖然係 720p panel 嘅投影機,但佢支援 1080p 嘅輸入),當我用 1080p 插 :051: 入 S1 時 :a005:
附加檔案
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 MartinTong 發表於 2006-11-07, 18:52

Racingboy 寫:之前用 VP-12S2 & 12S3 720p or 1080i 入,畫面都正常無事嘅 :003:

咁啱 XBOX 360 剛剛可升級到 1080p 輸出 :038: ,我當然馬上試吓用 XBOX 360 插 :051: 入 VP-13S1 (佢雖然係 720p panel 嘅投影機,但佢支援 1080p 嘅輸入),當我用 1080p 插 :051: 入 S1 時 :a005:

震過貓王
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 ibat@sky 發表於 2006-11-07, 18:53

哩庭人咁o :dont_agree: :051: 成熟架

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

原來係咁

咁要靠馬x喇
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 cocacola99 發表於 2006-11-07, 18:53

除o左公起, 我都唔知講咩好 . gif
cocacola99
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-11-07, 18:58

再用 1080i 輸入時,畫面依然有塾抖 :what: ,我再調較 S1 嘅設定時, 情況好轉啲:a002:
附加檔案
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2006-11-07, 18:58

Racingboy 寫:之前用 VP-12S2 & 12S3 720p or 1080i 入,畫面都正常無事嘅 :003:

震過貓王

:064: :064: :064:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-11-07, 19:14

咁我再用返 720p 入 S1,咁都仲有少少塾抖 :a003: ,好彩我再用畢生功力調較,佢終於正常返 :007: 無再打尿震 :a008:

有個訊式係話比我知,之前嘅 VP-12S2 & S3 都係用 Faroudja (俗稱:發爛渣) ,做隔行掃描方面係好過 GENNUM (俗稱:J 淋) 粒 GF9350 Chipset :049:

*睇戲用 Pioneer 989 DVD Player 入 720p & 1080i 係正常嘅 :inlove2:

黎緊 PS3 嘅 720p & 1080p 又點呢 :struggle:

我好心急呀 :a004:

遲啲再報告 :announce:
附加檔案
Racingboy
  頭像

文章發表人 MartinTong 發表於 2006-11-07, 19:15

Racingboy 寫:咁我再用返 720p 入 S1,咁都仲有少少塾抖 :a003: ,好彩我再用畢生功力調較,佢終於正常返 :007: 無再打尿震 :a008:

有個訊式係話比我知,之前嘅 VP-12S2 & S3 都係用 Faroudja (俗稱:發爛渣) ,做隔行掃描方面係好過 GENNUM (俗稱:J 淋) 粒 GF9350 Chipset :049:

*睇戲用 Pioneer 989 DVD Player 入 720p & 1080i 係正常嘅 :inlove2:

黎緊 PS3 嘅 720p & 1080p 又點呢 :struggle:

咁即係 :dont_agree: o得
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 SKA 發表於 2006-11-07, 19:16

Racingboy 寫:咁我再用返 720p 入 S1,咁都仲有少少塾抖 :a003: ,好彩我再用畢生功力調較,佢終於正常返 :007: 無再打尿震 :a008:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

Some member may don't know...you better change the topic :share:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-11-07, 19:17

咁即係 :dont_agree: o得

Yes, 可能係 XBOX 360 嘅 新Driver 唔夾都唔定 :question1:
Racingboy
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區