誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 14 位訪客

10m香港古仔線一問

收集各樣器材討論同報告

10m香港古仔線一問

文章發表人 Forzaman 發表於 2004-12-01, 02:12

有無人知道香港古仔10m的HDMI to DVI (Reference 系列)是否ok?
forzaman
Forzaman
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-11-27, 01:26

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-01, 02:27

响呢度問古仔線 :a006: :a006: :a006: :a006: ...................................

歡迎 :048: :048: :048: :048:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Forzaman 發表於 2004-12-01, 03:23

喂!我唔係好明喎!古仔同呢個網有什麼孽緣呀!!
forzaman
Forzaman
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 ac388 發表於 2004-12-01, 10:10

BOY !!! Forzaman is Racing at the wrong track !!!

:044: :044: :044:
ac388
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-23, 09:40

文章發表人 企鵝 發表於 2004-12-01, 11:19

peterso 寫:响呢度問古仔線 :a006: :a006: :a006: :a006:
歡迎 :048: :048: :048: :048:

討論區是公開的.無私的. :004:

用過的人也可發表.巴斯上好像不少人用.應該也不錯才對.
http://www.avbuzz.com/bbs/av/av-thread-30120.html
企鵝
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-23, 04:28

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-01, 11:43

用過嘅, 無論古仔線, 車仔線, 企鵝線, 怪獸線...好壞都應該提出泥, :a012: :a012: :a012:
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-01, 12:05

呢度可以暢所欲言任何牌子的產品,並不會像另一些網般,只能一言堂 :vomit: ,或好似某些人般時常轉名盛讚自己的產品 :a006:

產品的品質好壞,並不是一個人能夠說好的呢! :048:

朋友你也趕快買條古仔試試吧 :048:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 Dynax9-Francis 發表於 2004-12-01, 13:30

討論區是公開的.無私的

[quote]用過
Truthful lips endure forever, but a lying tongue
lasts only a moment.
Dynax9-Francis
  頭像

2004-11-25, 17:55

文章發表人 tommyks_wong 發表於 2004-12-01, 13:44

:give: :give: :give:
tommyks_wong
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-11-26, 13:50

文章發表人 Raymond 發表於 2004-12-01, 13:48

我始終都係鐘意玩企鵝條野! :004: :061: :give: :give:
Raymond
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:14

文章發表人 Forzaman 發表於 2004-12-01, 16:17

:a005: :confused: 我越來越喜歡呢個網,雖然對以上的對話都係不明所以,但大家勝再夠Open,敏感的話題一樣有正面的回應,i love AV100 fun :001: :give: :love_china: :048:
forzaman
Forzaman
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-12-01, 16:42

Racingboy 寫:呢度可以暢所欲言任何牌子的產品,並不會像另一些網般,只能一言堂 :vomit: ,或好似某些人般時常轉名盛讚自己的產品 :a006:

產品的品質好壞,並不是一個人能夠說好的呢! :048:

朋友你也趕快買條古仔試試吧 :048:

:001: :001: :001:
無乜話唔講得!
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 Panzer 發表於 2004-12-01, 17:26

這正是呢度可愛之處,I love AV100fun! :048:
:007: :007: 開開心心玩影音 :004:
Panzer
  頭像

2004-11-16, 23:32

文章發表人 拓荒者 發表於 2004-12-30, 15:46

呢到好溫暖呀,無乜野話係唔講得既!
:001:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 火星人 發表於 2004-12-30, 18:18

如果講得我又唔怕講下, 我剛剛買左古仔 hdmi-dvi 10m
因為我之前係用色差, 轉左既畫面當然係好左, 冇試過其他牌子線
比較唔到, 我個人覺得古仔線外型比較靚仔....係咁多 ..嘿嘿
圖檔圖檔 圖檔圖檔
對 自 己 好 請 戒 煙 啦
火星人
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-03, 22:12

下一頁

回到 影音至硬 fun 區