誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 15 位訪客

solid steel

收集各樣器材討論同報告

solid steel

文章發表人 明天 發表於 2005-05-24, 22:15

有冇兄弟知H7咩價位
:048: :048:

我隨便問下架咋
:ebsmile: :ebsmile:
明天
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 ys 發表於 2005-05-24, 22:20

我估好貴,六、七千無走雞? :unhappy:
ys
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-04-05, 09:44

Re: solid steel

文章發表人 熾天使 發表於 2005-05-24, 23:51

明天 寫:有冇兄弟知H7咩價位

我隨便問下架咋

七千頭,應該冇得走 :devil: :devil: :devil:
熾天使
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 chowchow 發表於 2005-05-25, 01:38

我隨便問下架咋

明天兄, go go go :devil: :devil: :devil:

唔係你d新器材發揮唔盡嫁 :a008: :a008:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 初哥 發表於 2005-05-25, 01:39

chowchow 寫:

我隨便問下架咋

明天兄, go go go :devil: :devil: :devil:

唔係你d新器材發揮唔盡嫁 X 2 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 裡原叔 - 阿神 - 發表於 2005-05-25, 01:45

各位兄弟, 如果我放左手頭上既h5換h7你地覺得o唔ok呢??

原因係想中置唔洗放在電視機頂同靚仔d. :a004: :a004:

但佢面板用波離會唔會無h5咁好呢???
我愛蒼井そら, 蒼井そら愛我
裡原叔 - 阿神 -
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-08, 19:31

文章發表人 peterso 發表於 2005-05-25, 01:45

小心D角, 幾尖吓, 有細路更加要留意 :063: :063: :063: :063:
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 明天 發表於 2005-05-25, 09:28

chowchow 寫:

我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢
:a003: :a003: :a006: :a006:
明天
  頭像

文章發表人 chowchow 發表於 2005-05-25, 09:37

明天 寫:
chowchow 寫:

我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

唔好咁講, 我知你重得嘅 :003: :003: :devil: :devil:
chowchow
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2005-05-25, 09:51

chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:

我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

唔好咁講, 我知你重得嘅 :003: :003: :devil: :devil:

H7又好似幾靚仔
明天
  頭像

文章發表人 chowchow 發表於 2005-05-25, 09:55

明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

H7又好似幾靚仔

所以不嬲都話你有眼光 :great: :great: 唔好lum咁多啦 :devil: :devil:
chowchow
  頭像

文章發表人 明天 發表於 2005-05-25, 10:07

chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

H7又好似幾靚仔

所以不嬲都話你有眼光 :great: :great: 唔好lum咁多啦 :devil: :devil:

:a006: :a006: :063: :063:
明天
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-05-25, 11:32

明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

H7又好似幾靚仔

Go Go Go 啦,你一定唔會後悔架 :a012: :a012: :a012: :devil:
附加檔案
.jpg
.jpg (14.47 KiB) 被瀏覽 5898 次
最後由 初哥 於 2005-05-25, 14:13 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2005-05-25, 11:47

請問邊位知

MODEL A
MODEL B
5.3
6.2
物價位??
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 terencekwh 發表於 2005-05-25, 14:25

明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
明天 寫:
chowchow 寫:
我隨便問下架咋

但係我個人已發揮盡呢

H7又好似幾靚仔

明天兄,

班友仔見你毒極都唔死,好好玩,再毒多你幾野! KAKA!!!! (講笑) :devil:
圖檔
<b>Star Wars DVD Series</b>
terencekwh
  頭像

2004-11-23, 06:45

下一頁

回到 影音至硬 fun 區