誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 19 位訪客

收音機

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 1993 發表於 2005-05-27, 00:54

德生1959手淫機,幾舊水,幾好口碑
附加檔案
.jpg
.jpg (49.71 KiB) 被瀏覽 7020 次
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-30, 17:49

文章發表人 Wharf 發表於 2005-05-27, 01:15

聽聞(實情聽過)有一隻膽Amp內置收音機出左, 細細部(同張A5差吾多), 啲聲幾好...4.5w 輸出...千多啲...聽時係試版.....到正色開售時我相信我都會整番部放房, 聽吓mp3,收音機都幾爽...到時post出黎比大家睇睇. :a010:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 熾天使 發表於 2005-05-27, 23:37

其實DBS TUNER是什麼?用冇用?值唔值得買? :selfpun: :selfpun: :selfpun:

我始終想藉部AMP來聽收音機,霈然好貴電費 :selfpun:
熾天使
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 Cabbage Patch Kids 發表於 2005-05-28, 13:41

新 Tivoli Radio Model One 設 Stereo Audio Output,可以駁 Amp。 :038:

我要用 Amp 聽收音機時就用車仔線插 Amp,否則就用內置喇叭周屋插電聽,辦大事時都可以有廣播。 :a008:

雖然內置喇叭只是 Mono 出,但
Cabbage Patch Kids
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-02-01, 09:51

Re: 收音機

文章發表人 BBS~ 發表於 2005-05-28, 14:42

熾天使 寫:冇左部安橋build-in tuner,有什麼好方法用番AMP聽收音機?我波士唔知換AMP後冇左收音機聽,有冇好牌子介紹下 :selfpun: :selfpun: :selfpun:

預幾多筆直先 :question2:
圖檔由jackysit提供
BBS~
  頭像

2004-12-17, 08:25

文章發表人 熾天使 發表於 2005-05-28, 14:46

BBS~ 寫:
熾天使 寫:冇左部安橋build-in tuner,有什麼好方法用番AMP聽收音機?我波士唔知換AMP後冇左收音機聽,有冇好牌子介紹下 :selfpun: :selfpun: :selfpun:

預幾多筆直先 :question2:

大概1-2000蚊 :selfpun:
熾天使
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 BBS~ 發表於 2005-05-28, 15:02

熾天使 寫:
大概1-2000蚊 :selfpun:

新機唔太多選擇,二手就多D

Denon TU-255(既係TU-1500),接收強,聲就乾乾劫劫咁

Onkyo T-4211 D聲就似樣好多喇

Shanling F330 雖然平,買左包你後悔

我有部Denon TU-255,你有興趣可以借比你玩下。
圖檔由jackysit提供
BBS~
  頭像

2004-12-17, 08:25

上一頁

回到 影音至硬 fun 區