誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 14 位訪客

BD30 Report

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 仕嘉 發表於 2007-12-11, 10:33

MartinTong 寫:d 畫質真係 :001: 過PS3 架
:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 KGBII 發表於 2007-12-11, 11:11

智慧老人 寫:我都訂了。 :ebsmile:

馬田,其實我想知是不是有250V Fuse,可能有機會不用拖火牛。

別介意我叫你開殼~~^^

Dear Brother,

Where to order? please advise.

:sorry: :sorry: :sorry:
KGBII
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-13, 00:15

文章發表人 初哥 發表於 2007-12-11, 11:19

MartinTong 寫:d 畫質真係 :001: 過PS3 架

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 ibat@sky 發表於 2007-12-11, 11:21

初哥 寫:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

咁都唔好過ps3

40左算啦
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2007-12-11, 11:22

[quote="仕嘉"][quote="MartinTong"][quote="KY"][quote="Panzer"][quote="MartinTong"][quote="KY"]:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
:sorry: 多謝report

圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 大家樂王子 發表於 2007-12-11, 11:44

KGBII 寫:
智慧老人 寫:我都訂了。 :ebsmile:

馬田,其實我想知是不是有250V Fuse,可能有機會不用拖火牛。

別介意我叫你開殼~~^^

Dear Brother,

Where to order? please advise.

:sorry: :sorry: :sorry:

等行貨, 賣走部 PS3 :038: :038:
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
大家樂王子
  頭像

2005-11-22, 14:17

文章發表人 智慧老人 發表於 2007-12-11, 12:16

唉,AMAZON話冇貨,一場歡喜一場空 :ebsmile:
智慧老人
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 20:07

文章發表人 仕嘉 發表於 2007-12-11, 12:17

智慧老人 寫:唉,AMAZON話冇貨,一場歡喜一場空 :ebsmile:

So hot product... :flareup:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 小小Pat 發表於 2007-12-11, 12:17

ibat@sky 寫:
初哥 寫:

咁都唔好過ps3

40左算啦

好多貴價Blu-ray player,畫質其實唔係贏好多!影音野你要win 10-20%,分分鐘要付出一倍以上價錢! :cutcut:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 Yan's Family 發表於 2007-12-11, 12:18

圖檔 big 圖檔 small tim 圖檔
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 小小Pat 發表於 2007-12-11, 12:20

Yan's Family 寫:圖檔 big 圖檔 small tim 圖檔

如果到出行貨PS3都未有腥氣出bistream,買硬架喇! :a009:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2007-12-11, 12:23

小小Pat 寫:
ibat@sky 寫:
初哥 寫:

咁都唔好過ps3

40左算啦

好多貴價Blu-ray player,畫質其實唔係贏好多!影音野你要win 10-20%,分分鐘要付出一倍以上價錢! :cutcut:

如果睇得出10-20%

其實已經好多了
http://av100fun.com/viewtopic.php?t=72094&start=195 :share: :share: :share:

你睇睇之前爛腳王布膠就明 :confused: :confused: :confused:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 小小Pat 發表於 2007-12-11, 12:27

初哥 寫:
小小Pat 寫:
ibat@sky 寫:
初哥 寫:

咁都唔好過ps3

40左算啦

如果睇得出10-20%

其實已經好多了
http://av100fun.com/viewtopic.php?t=72094&start=195 :share: :share: :share:

你睇睇之前爛腳王布膠就明 :confused: :confused: :confused:

最好黎個PS3、BP-30K、LX70A大比併,觀眾投票! :love_china:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 Yan's Family 發表於 2007-12-11, 12:28

小小Pat 寫:
Yan's Family 寫:圖檔 big 圖檔 small tim 圖檔

如果到出行貨PS3都未有腥氣出bistream,買硬架喇! :a009:

actually I don't have PS3 tim :inlove2:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 小小Pat 發表於 2007-12-11, 12:30

Yan's Family 寫:
小小Pat 寫:

actually I don't have PS3 tim :inlove2:

比我我會訂呢部! :lightbulb:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區