誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

盧冠廷 2050 演唱會 CD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

Re: 盧冠廷 2050 演唱會 CD

文章發表人 henry 發表於 2008-09-01, 14:49

過路人 寫:
henry 寫:
shearer 寫:近來唯一後悔無睇既演唱會

我聽完CD都後悔無睇 :eusa_wall:

一開場幾個細路唱天鳥好搞笑 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

你有睇 :a008:
圖檔
<---新玩具,好難玩
圖檔
henry
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-06-08, 16:03

文章發表人 flyboy 發表於 2008-09-01, 15:44

henry 寫:音色:少有香港演唱會錄音可以咁正(用我屋企o的Cheap o野都聽得出 :inlove2: )
音樂:如果你堅持要聽原曲既可以 :hello: 因為大部份都從新編曲,但編得都唔錯 :great:

P.S.原來有好多好聽既歌都係佢作

I bought the cd last week. :great: :great: :great:
flyboy
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2006-08-05, 14:34

文章發表人 過路人 發表於 2008-09-01, 16:20

henry 寫:
過路人 寫:
henry 寫:

一開場幾個細路唱天鳥好搞笑 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

yes :inlove2:
我要真普選
過路人
  頭像

2006-04-30, 12:10

文章發表人 chocolate 發表於 2008-09-01, 16:24

有冇出DVD / BD ?? :a013:
圖檔
chocolate
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-06-28, 15:09

文章發表人 過路人 發表於 2008-09-01, 16:29

福大蝦 寫:
過路人 寫:
henry 寫:
過路人 寫:
henry 寫:

yes :inlove2:

用呢個頭像啦

圖檔

:confused:
我要真普選
過路人
  頭像

2006-04-30, 12:10

上一頁