誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

[PSP] 網上對戰 ... XLink Kai 對應 PSP 呵

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 明天 發表於 2004-12-20, 22:56

Andy Lam 寫:
射擊人 寫:Andy: 放過我啦!! 好苦呀~我! :042: :042: :042: :042:

我守唔到寡啦!

Andy :struggle: 射擊人&HeHeHaHa

哈哈哈哈 :eusa_clap: :eusa_clap:
andy :clap2hands :clap2hands
明天
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-12-20, 23:27

明天 寫:
Andy Lam 寫:
射擊人 寫:Andy: 放過我啦!! 好苦呀~我! :042: :042: :042: :042:

我守唔到寡啦!

Andy :struggle: 射擊人&HeHeHaHa

哈哈哈哈 :eusa_clap: :eusa_clap:
andy :clap2hands :clap2hands

都係多得你個死野。。 :confused: :confused:
Andy Lam
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-21, 02:39

買一部點得架呢?

咁自私......

邊個同你Two.P呢?

至少都買多部啦!!! :devil: :devil: :devil: :devil:
附加檔案
3兄弟
都係3兄弟! 死未?
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-21, 02:43

連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!!
連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!! 連線對戰!!
附加檔案
加入連線.2号機
等待連線.1号機
射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-21, 02:46

Andy......

買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架!
買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架! 買多架!
射擊人
  頭像

文章發表人 HeHeHaHa 發表於 2004-12-21, 03:04

嘩 嘩 嘩 嘩 .... :038: :038: :038: :038:

好彩 ... 我得一部都有得連線對戰 ... :048:

圖檔

圖檔
圖檔
Get your own Gamercard Sig
HeHeHaHa
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 15:07

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-12-21, 03:49

射J人..你.你.隻..魔..鬼..丫..

射J人 :hit: Andy :patpat1: 射J人
Andy Lam
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 明天 發表於 2004-12-21, 11:20

Andy Lam 寫:射J人..你.你.隻..魔..鬼..丫..

射J人 :hit: Andy :patpat1: 射J人

ANDY我都叫你買2部架啦
唔係你點同你老細2P :hit: :hit:
明天
  頭像

文章發表人 .sc. 發表於 2004-12-21, 11:23

我都話要買2部,不過最衰係game都要買2隻!

:struggle: :struggle: :struggle:
.sc.
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-16, 18:36

文章發表人 林旺旺 發表於 2004-12-21, 12:50

呵 !!!原來你地咁多新玩具, 真係叫左老伯伯去排隊幫買......我會x'mas 自己上你屋企架喇....

:049: :049: :049: :049: :049:
林旺旺
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-22, 11:59

文章發表人 terencekwh 發表於 2004-12-21, 13:54

我想問下如果只係兩部psp對戰,駛唔駛要用無線上網?

同埋係唔係要用兩隻相同的game才可以?
圖檔
<b>Star Wars DVD Series</b>
terencekwh
  頭像

2004-11-23, 06:45

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-21, 16:00

terencekwh 寫:我想問下如果只係兩部psp對戰,駛唔駛要用無線上網?

唔屎上網, 有 wifi, 每部機一 game :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 明天 發表於 2004-12-21, 16:07

peterso 寫:
terencekwh 寫:我想問下如果只係兩部psp對戰,駛唔駛要用無線上網?

唔屎上網, 有 wifi, 每部機一 game :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:

皮蛋.唔好等喇...出手啦 :devil: :devil:
明天
  頭像

文章發表人 小BB 發表於 2004-12-21, 16:10

林旺旺 寫:呵 !!!原來你地咁多新玩具, 真係叫左老伯伯去排隊幫買......我會x'mas 自己上你屋企架喇....

:049: :049: :049: :049: :049:

個老伯係咪叫杰撻撻老伯呀?

我又要上射J叔叔屋企爆格。 :a011: :a011: :a011:
小BB
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-12-21, 16:14

有人居然咁樣做...不過唔係好信

:question2: :question2:

圖檔
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

上一頁下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站