誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

墨斗先生

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

墨斗先生

文章發表人 咕喱佬 發表於 2004-12-18, 23:24

一套上過畫都唔知既電影「可能無上過都未定」,我相信好多網友都未必會買或者租黎睇,但我拼著大無畏精神,買黎睇睇,結果不出我所料,內容差、畫質差、聲效差,無無謂謂講陳小春想由香港過九龍既波折............可想而知幾無聊。 :a007: :a007:
全片可觀之處就只有詹瑞文既一場戲,不過佢既戲有邊一場會令各位失望呢!
絕不建議買或租,除非閣下無聊之極。 :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:
最後由 咕喱佬 於 2004-12-18, 23:28 編輯, 總共編輯了 1 次
咕喱佬
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 23:36

Re: 墨凍先生

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-18, 23:25

咕喱佬 寫:一套上過畫都唔知既電影「可能無上過都未定」,我相信好多網友都未必會買或者租黎睇,但我拼著大無畏精神,買黎睇睇,結果不出我所料,內容差、畫質差、聲效差,無無謂謂講陳小春想由九龍過黎香港既波折............可想而知幾無聊。 :a007: :a007:
全片可觀之處就只有詹瑞文既一場戲,不過佢既戲有邊一場會令各位失望呢!
絕不建議買或租,除非閣下無聊之極。 :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:
...又慳幾十 :confused: :confused: :confused: :confused: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-12-18, 23:58

D戲唔好睇,
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 咕喱佬 發表於 2004-12-19, 00:01

[quote="皇馬廿三"]D戲唔好睇,
咕喱佬
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 23:36

Re: 墨凍先生

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-12-19, 01:38

peterso 寫:
咕喱佬 寫:一套上過畫都唔知既電影「可能無上過都未定」,我相信好多網友都未必會買或者租黎睇,但我拼著大無畏精神,買黎睇睇,結果不出我所料,內容差、畫質差、聲效差,無無謂謂講陳小春想由九龍過黎香港既波折............可想而知幾無聊。 :a007: :a007:
...又慳幾十 :confused: :confused: :confused: :confused: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

x 2

:sorry: :sorry: :sorry:
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 decco 發表於 2004-12-19, 11:35

上畫時有位電台所謂影評人話什麼言之有物...有風格...唉...又唔見成舊水. :hit: :hit: :hit:
decco
  頭像

2004-11-25, 18:07

文章發表人 是旦 發表於 2004-12-19, 23:28

勇氣可嘉 :sorry: 勇氣可嘉 :sorry: 勇氣可嘉 :sorry:
是旦
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-24, 17:04

回到 CD/DVD 評 Fun 站