誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

內衣少女....小評 (含內容)

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

內衣少女....小評 (含內容)

文章發表人 lkljason 發表於 2008-11-20, 01:36

睇呢套野你會學曉兩樣野,就係男人只愛大胸既女人,而女人就係貪慕虛榮行先,that all講完,真係知道就笑鬼死 (苦笑果隻),腦筍未生埋果d睇就真係教鬼壞晒啊!

講翻套戲,四個少女,四個故事,但係四個都係輕描淡寫講o下,唔到肉之餘仲要有d裸戲黎做,Stephy同中基呢pair,唔好話火花,我覺得一d戲都比唔到我,由頭到尾都get唔到中基原來暗地裡已經鐘意Stephy。而文詠珊(Janice man),我見到佢個金魚咀就想喂紅蟲比佢食,做戲作狀到呢............>.<。JJ果part其實可塑性幾高,但無厘頭講安志杰完來係老千咁就完左,JJ場床上戲同著住內衣行喊住黎行電車路直到多鬼餘,對佢憐憫就無勒,睇果時純粹覺得都係噱頭野囉。最後湯怡,成套戲最討好係佢,但係個故事唔覺有乜野特別,令人印象唔深。王祖藍既浮誇演譯方式,我就有d厭勒,相信佢d料亦都已經用得七七八八,好收手啦藍生。

總結,好彩無買bd,120蚊都嫌貴呀,想睇幾個靚妹突破性既演出,噢..sorry,我諗好難滿足到你勒,較為突破都有既,咪盧小姐囉,邊個盧小姐?自己search o下啦,包你有驚無喜呀!報告完畢
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-12, 10:47

Re: 內衣少女....小評 (含內容)

文章發表人 jv8803 發表於 2008-11-20, 01:51

:sorry: :sorry: :sorry:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 Psychoav 發表於 2008-11-20, 01:57

:sorry: :sorry: :sorry:
Psychoav
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-11-08, 14:10

文章發表人 sos82597 發表於 2008-11-20, 02:04

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 666 發表於 2008-11-20, 02:10

lkljason 寫:

想睇幾個靚妹突破性既演出

唔係有人對呢幾件野有幻想呀嘛??

特別係屎塔肥, 唔化裝出街都唔知有無人認得出係佢!
  頭像

2006-02-06, 03:19

文章發表人 沙塵炮 發表於 2008-11-20, 09:41

垃圾到不得了
沙塵炮
  頭像

2008-09-24, 17:08

文章發表人 peterso 發表於 2008-11-20, 11:22

內e :001: :001: :001: :001: :001: ...去 B 套吉沢明步好過 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 darknix 發表於 2008-11-20, 11:30

peterso 寫: 內e :001: :001: :001: :001: :001: ...去 B 套吉沢明步好過 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

さくら林檎好睇d, 又無碼 :a004: :a004: :a004:
圖檔

幾時先買到樓

我係大碌樹
darknix
  頭像

2006-08-29, 05:36

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2008-11-30, 01:38

[quote="peterso"] 內e :001: :001: :001: :001: :001: ...去 B 套吉沢明步好過 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:[/quote]

吉沢明步 :001: :001: :001: :a004: :a004: :a004:
Romrom-100Fun
  頭像

2004-12-01, 18:43

回到 CD/DVD 評 Fun 站