誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

性工作者2 - 我不賣身.我賣子宮

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

Re: 性工作者2 - 我不賣身.我賣子宮

文章發表人 cckeric 發表於 2009-02-16, 03:39

MartinTong 寫:
cheuk yu爸爸 寫:
Wharf 寫:
cheuk yu爸爸 寫: 劉美君攞金馬影后之作,知不過原來阿Race都演得相當出色 :038: ,雖然戲份比劉美君少dd,但係並未被Prudence光芒蓋過而顯得失色! :a012: 另外,個戲名其實係講Race個故事. :confused:
未睇之前以為套戲會悶悶地 :044: ,點知又係俾個戲阿呃o左,雖然冇高潮疊起,但係輕輕鬆鬆毫無冷場,值得一看! :share:

p.s. 睇完有一個疑問,乜'企街'(絕無貶意)呢行有個行規係'除褲 :dont_agree: 除衫'o既咩? :a013:

:dont_agree: 除衫 :what: :what: 回水吖

:dont_agree::011:

:pp_yes: :pp_yes: :pp_yes:

:dont_agree: 除衫真係行規? :a013:

哩飯吾g喎 未去過 :shy: :shy: :shy:

但係好多講企街既戲 個畫面真係冇除衫果bor

你仲唔揸揸臨著番條褲去實地搵答案? :devil:

你又g我冇着褲 :shy: :shy: :shy:

:what: :what: :what: :what: :what:
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 jacky820 發表於 2009-02-16, 08:25

cckeric 寫:
Wharf 寫:
cheuk yu爸爸 寫: 劉美君攞金馬影后之作,知不過原來阿Race都演得相當出色 :038: ,雖然戲份比劉美君少dd,但係並未被Prudence光芒蓋過而顯得失色! :a012: 另外,個戲名其實係講Race個故事. :confused:
未睇之前以為套戲會悶悶地 :044: ,點知又係俾個戲阿呃o左,雖然冇高潮疊起,但係輕輕鬆鬆毫無冷場,值得一看! :share:

p.s. 睇完有一個疑問,乜'企街'(絕無貶意)呢行有個行規係'除褲 :dont_agree: 除衫'o既咩? :a013:

:dont_agree: 除衫 :what: :what: 回水吖

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
:what: :what: :what: :what: :what:
圖檔
jacky820
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-12-18, 00:19

文章發表人 sony_boy 發表於 2009-02-16, 08:42

講番套片, 起無期望之下睇, 以乎意料之外好!!!

值得一睇!!! :048:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 小謝 發表於 2009-02-16, 09:13

去荃灣河背街後巷,長期有正宗企街,馬田快試 :announce:

jacky820 寫:
cckeric 寫:
Wharf 寫:

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
AV友
夢想係100%發揮器材
(原因係無錢)
小謝
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 simonsun 發表於 2009-02-16, 10:28

打車輪 想死咩
d 囡囡有個習慣
好憎同個客吹but戴套
因為佢地怕陣膠味

於是你好易同佢 打車輪 順手間接同全部其他客奶jj
再順手等同去公厠奶尿dull
基本上好易做列士 :hello:

以上係quote自某夜遊forum
圖檔圖檔圖檔
simonsun
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-10, 13:32

文章發表人 peterso 發表於 2009-02-16, 10:37

:dont_agree: 除衫 :a005: :a005: :a005: :a005: 可以 :044: :044: :044:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

上一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站