誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

靚聲CD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

靚聲CD

文章發表人 C.C 發表於 2005-09-26, 18:37

強烈推介!
3. 2002年的第一場雪 :eusa_clap:
附加檔案
C.C
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-18, 23:10

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-26, 18:39

唔 show 樣........ :question2: :question2: :question2: 以我績習嘅 AV 經驗, 歌者一定好樣衰 :what: :what: :what: :what: :what: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 C.C 發表於 2005-09-26, 18:41

peterso 寫:唔 show 樣........ :question2: :question2: :question2: 以我績習嘅 AV 經驗, 歌者一定好樣衰 :what: :what: :what: :what: :what: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

要o黎聽~~~~ :ebsmile:
唔係用o黎睇 :050:
C.C
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-09-26, 19:07

peterso 寫:唔 show 樣........ :question2: :question2: :question2: 以我績習嘅 AV 經驗, 歌者一定好樣衰 :what: :what: :what: :what: :what: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

以我績習嘅 AV 經驗, 樣衰歌者唱歌一定掂!
:whistling:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 Wharf 發表於 2005-09-26, 19:11

cheuk yu爸爸 寫:

以我績習嘅 AV 經驗, 樣衰歌者唱歌一定掂!
:whistling:

How about below :share:

樣衰 :struggle: 歌衰
附加檔案
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-09-26, 19:48

呢只係好野來架 :001:
附加檔案
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

Re: 靚聲CD

文章發表人 decco 發表於 2005-09-26, 20:52

C.C 寫:強烈推介!

上次又唔播泥聽o下 :guitar: :guitar: :guitar:

多謝 C.C.大佬您隻Susan Wong :sorry: :sorry: :sorry: ,

奇實錄音都幾好.....係巴聲 :ebsmile: :ebsmile:
decco
  頭像

2004-11-25, 18:07

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-26, 23:15

有無曲目呀? :sorry:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 C.C 發表於 2005-09-27, 05:32

仕嘉 寫:

1有多少愛可以重來
2.東風破
3.2002年的第一場雪
4.把悲傷留給自己
5.四季似歌
6.你怎麽捨得我難過
7.小薇
8.用心良苦
9.我是不是你最疼愛的人
10.心太軟
11.黃昏
12.再回首
C.C
  頭像

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-27, 10:26

C.C 寫:
仕嘉 寫:

1有多少愛可以重來
2.東風破
4.把悲傷留給自己
5.四季似歌
6.你怎麽捨得我難過
7.小薇
8.用心良苦
9.我是不是你最疼愛的人
10.心太軟
11.黃昏
12.再回首

:sorry: :sorry: :sorry:

D歌又幾啱聽啵 :038:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-27, 10:51

C.C 寫:
仕嘉 寫:

1有多少愛可以重來
2.東風破
4.把悲傷留給自己
5.四季似歌
6.你怎
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Cam 發表於 2005-09-27, 10:57

But now there are far too many similar CDs released in China.

For this series, I found it to be too HiFi, even though the singers are quite good.
Cam
  頭像

2004-11-16, 20:17

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-27, 18:16

??痗R左嚕
一陣返去屋企聽聽先
重買左兩隻29皮?鴷羲呻VD :a010: :a010: :a010: :004:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 C.C 發表於 2005-09-27, 18:38

[quote="初哥"]
C.C
  頭像

文章發表人 小謝 發表於 2005-09-27, 21:14

29蚊咩碟?? :confused2:
AV友
夢想係100%發揮器材
(原因係無錢)
小謝
  頭像

2004-11-23, 14:06

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站