誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

點解d人話十面埋伏故仔唔好

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 Wharf 發表於 2005-09-26, 23:45

tam.com 寫:已經好過好多戲架喇.............

e.g. 喜瑪拉雅丁 :gagag:

喜瑪拉雅丁 :a007: 咁大個仔覺得最西嘅一部~~~那ma sing :flareup:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 史史 發表於 2005-09-26, 23:45

ibat 寫:畫面靚
索女正

仲有個段仙人指路

畫面靚? :what: :what:

我諗除左 HD 之外,其他都....... :a006: :a006:
*****我最 LIKE 的囡囡*****

圖檔圖檔
史史
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:54

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-26, 23:47

喜馬拉呀刁嗱星一般畫汁...誤信 tower3a... :045: :045: :045: :045: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
最後由 peterso 於 2005-09-26, 23:51 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-09-26, 23:47

呢套戲係小弟第一套用快鏡睇完嘅戲 :notinterest:

評語係........X+y+Z=zkjdlfjs%K$^(U$)(^$%*#)(@%*#@)$R :a007: :a007: :a007:
附加檔案
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-27, 11:34

[quote="Racingboy"]呢套戲係小弟第一套用快鏡睇完
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-27, 13:49

[quote="初哥"][quote="Racingboy"]呢套戲係小弟第一套用快鏡睇完
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 初哥 發表於 2005-09-27, 14:43

[quote="仕嘉"][quote="初哥"][quote="Racingboy"]呢套戲係小弟第一套用快鏡睇完
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 teabag 發表於 2005-09-27, 16:04

索女正

仲有個段仙人指路

:a012: :a012: :a012:
飲杯茶,食個包,唔好成日嗌膠
teabag
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 小謝 發表於 2005-09-27, 16:36

我一般 :unhappy:
AV友
夢想係100%發揮器材
(原因係無錢)
小謝
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 AV新手 發表於 2005-09-27, 16:39

未睇過
不過見預告片好似幾型 :modlaugh:
AV新手
  頭像

2005-06-17, 19:54

文章發表人 billyla 發表於 2005-09-27, 17:44

[quote="仕嘉"][quote="初哥"][quote="Racingboy"]呢套戲係小弟第一套用快鏡睇完
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-27, 17:47

teabag 寫:
索女正

仲有個段仙人指路

HD 版畫汁就 :001: :001: dvd....... :063: :063: :063: :063: :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-27, 18:23

peterso 寫:
teabag 寫:
索女正

仲有個段仙人指路

HD 版畫汁就 :001: :001: dvd....... :063: :063: :063: :063: :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:

米糕有隻英國PAL版...掂唔掂呢? :confused2:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

上一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站