誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

點解d人話十面埋伏故仔唔好

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

點解d人話十面埋伏故仔唔好

文章發表人 ibat 發表於 2005-09-26, 21:30

幾好呀
不過太早知劉德華係undercover(又係三年)
無咩驚喜

章子怡真係索,雖然我唔係咁鐘意佢

都係個句,男不壞,女不愛
ibat

文章發表人 的士榮 發表於 2005-09-26, 21:34

我喜歡 :001: :001: :001:
聲畫合一, 無錢唔得
的士榮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 18:09

文章發表人 chowchow 發表於 2005-09-26, 21:36

我一般 :question1: :question1:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 ibat 發表於 2005-09-26, 21:37

得個背比你睇
多d就好
ibat

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-26, 22:04

圖檔

:what: :what: :what: :what: :what: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 winwin 發表於 2005-09-26, 22:40

點解d人話十面埋伏故仔唔好:

劉德華係undercover(又係三年),唔出奇,最出奇係章子怡死極都死唔去wahahaha :a003: :a003: :a003:
winwin
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-06-30, 01:37

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-26, 22:45

winwin 寫:點解d人話十面埋伏故仔唔好:

劉德華係undercover(又係三年),唔出奇,最出奇係章子怡死極都死唔去wahahaha :a003: :a003: :a003:

死咗足足一日, 又唔係死 Q 咗但D 雪响佢身上又唔溶...就算落大雪 (以我响楓葉國经驗)..至少兩、三日至會成山都係雪, 重無奶油由短時間綠变白.........超膠 :confused: :confused: :confused: :confused:
最後由 peterso 於 2005-09-26, 22:47 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-26, 22:45

:coldsweat2: :what:
附加檔案
.jpg
.jpg (11 KiB) 被瀏覽 6853 次
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 史史 發表於 2005-09-26, 22:46

peterso 寫:
winwin 寫:點解d人話十面埋伏故仔唔好:

死咗足足一日, 又唔係死 Q 咗但D 雪响佢身上又唔溶...就算落大雪 (以我响楓葉國经驗)..至少兩、三日至會成山都係雪, 重無奶油由綠变白.........超膠 :confused: :confused: :confused: :confused:

咪就係,章子怡死極都死唔去,個故仔又簡單.......... :unhappy: :unhappy:
*****我最 LIKE 的囡囡*****

圖檔圖檔
史史
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:54

文章發表人 ibat 發表於 2005-09-26, 22:47

我老婆都係咁話

不過另外就係劉華背上把刀
搞咁耐都仲係到
ibat

文章發表人 Wharf 發表於 2005-09-26, 22:51

呀張大道啲戲係咁架啦, 英雄仲有排你質 :a002:

睇佢啲戲米理make 吾make sense :hypno:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 peterso 發表於 2005-09-26, 22:51

重有...........做咁輪多嘢引呀金城武泥把柒咩...最後重引埋大隊官兵...最後.............

圖檔

:what: :what: :what: :what: :what:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 ibat 發表於 2005-09-26, 23:21

金成武係祺子,章子怡引佢只不過係一個理由比劉華去引大捕頭出來之嘛
ibat

文章發表人 tam.com 發表於 2005-09-26, 23:41

已經好過好多戲架喇.............

e.g. 喜瑪拉雅丁 :gagag:
tam.com
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 ibat 發表於 2005-09-26, 23:44

畫面靚
索女正

仲有個段仙人指路
ibat

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站