誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

「濱崎步2005巡迴演唱會 ~私物語~」DVD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

「濱崎步2005巡迴演唱會 ~私物語~」DVD

文章發表人 五月雨 發表於 2005-09-27, 22:21

今日放假一次過睇晒濱崎步05演唱會DVD
真係好耐都冇睇過一個咁正嘅演唱會
今次海外版都出高畫質影像16:9收錄真係冇得頂
聲音有PCM+DD5.1mix\ Full448收錄
其舞台精采豪華,投影布景嘅變化真係精采 :great:
由TRF果兩位女成員做濱崎步排舞老師,配合服裝髮形變化
從頭到尾令人贊嘆絕無冷場的演出 :a012:
小弟大大力推介比各位
好似買廣告咁 :048:
但係一個咁有心嘅演唱會,幫佢買吓廣告又点話 :004:
p.s好希望有一天香港嘅制作聲畫都可以做到咁嘅水準甚至好過佢
附加檔案
五月雨
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-19, 00:16

文章發表人 楚霸王 發表於 2005-09-27, 22:25

又有新演唱會出正正正. :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001:
放長假,唔洗做,好開心.
楚霸王
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-07-01, 19:52

Re: 「濱崎步2005巡迴演唱會 ~私物語~」DVD

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-27, 22:27

五月雨 寫:今日放假一次過睇晒濱崎步05演唱會DVD
真係好耐都冇睇過一個咁正嘅演唱會
今次海外版都出高畫質影像16:9收錄真係冇得頂
聲音有PCM+DD5.1mix\ Full448收錄
其舞台精采豪華,投影布景嘅變化真係精采 :great:
由TRF果兩位女成員做濱崎步排舞老師,配合服裝髮形變化
從頭到尾令人贊嘆絕無冷場的演出 :a012:
小弟大大力推介比各位
好似買廣告咁 :048:
但係一個咁有心嘅演唱會,幫佢買吓廣告又点話 :004:
p.s好希望有一天香港嘅制作聲畫都可以做到咁嘅水準甚至好過佢
附加檔案
.JPG
.JPG (55.8 KiB) 被瀏覽 5750 次
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 五月雨 發表於 2005-09-27, 22:31

DVD3片裝(附有談話部分中文翻譯解說),以最高水準的高畫質影像完全收錄。
我向太古城中心買
$165都算平易近人
MK一定會平d :001:
五月雨
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-19, 00:16

文章發表人 pk 發表於 2005-10-08, 15:16

最平 $13x 有交易 :great:
pk
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-09-18, 12:48

文章發表人 sjm 發表於 2005-10-16, 12:17

我昨天也看過這演唱會
真的不錯,十分華麗
再回想番之前步姐的演唱會,發覺步姐演唱會的舖排大多一樣,其實步姐出道至今要再突破已是難事,今次她能保持水準,對歌迷黎講已經算交足功課了.

如有說錯 :043: 勿打 :patpat1:
誓要去,入刀山!
浩氣壯,過千關!
豪情無限,男兒傲氣,地獄也獨來獨往返!
存心一闖虎豹穴,今朝去幾時還?
奈何難盡歡千日醉,此刻相對恨晚.
願與你,盡一杯!
聚與散,記心間!
毋忘情義,長存浩氣,日後再相知未晚.
sjm
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-10-14, 23:40

文章發表人 湯姆is瑪莉 發表於 2006-04-14, 00:54

不知道該怎麼下載囉
小第真想趕快看到 濱崎步的演唱會
多謝大大您的分享啦~
湯姆is瑪莉
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-04-14, 00:50

回到 CD/DVD 評 Fun 站