誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

初哥碟評: 林子祥 2004 XRCD2

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 柱仔 發表於 2004-11-24, 13:41

D 歌都揀得幾正噃..... :great:
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-24, 13:45

一四幾,有得諗,唔該晒!
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 陸小鳳 發表於 2004-11-24, 13:47

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
絕世武功 , 靈犀一指, 那!那!那!
陸小鳳
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-18, 16:23

文章發表人 精明眼 HelloTerry 發表於 2004-11-24, 14:03

oh, 之前仲買咗林的 sacd tim, :eusa_wall:
要買返呢隻xrcd la
Ar Lu Ar Lu Ar Lu
LLM, 衝啊!!
精明眼 HelloTerry
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 13:41

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-24, 15:18

sacd....我都買咗 :063: :063: :063: :063:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-24, 16:32

有空出去買番隻先

:048:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-24, 16:34

kingleecm 寫:有空出去買番隻先

:048:

乜你有胸o架咩....唔係平o架 :a013: :a013: :a013: :a006: :a006:
peterso
  頭像

文章發表人 米妮 發表於 2004-11-24, 16:43

呢個星期六去買翻隻先!! :050: :050: :050:
米妮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 16:38

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-24, 16:46

新人...welcome welcome :051: :051: :051: :048: :048: :048:
peterso
  頭像

文章發表人 米妮 發表於 2004-11-24, 16:49

peterso 寫:新人...welcome welcome :051: :051: :051: :048: :048: :048:

Thanks peter so hing!
:music: :music:
米妮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-24, 16:52

peterso 寫:新人...welcome welcome :051: :051: :051: :048: :048: :048:

會唔會係第一位女會員 ??

:048: :048:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2004-11-24, 21:26

小弟也於上星期六買了:林子祥及陳百強XRCD2。

極同意Peter So之碟評:"正..正..正" + "抵..抵..抵"

小小貼士 (供 AV100Fun 會員)--> 信和地庫,行人電梯,右手弟一檔,驚喜超抵價 ---> HK$135 Each。速購!!!

:eusa_clap: :a012: :048:

真是比SACD好!!!-->信吓Peter So Hing 喇 -->今次冇騙你!
附加檔案
Lam XRCD2.JPG
Lam XRCD2
Lam XRCD2.JPG (37.74 KiB) 被瀏覽 6419 次
Danny XRCD2.JPG
Danny XRCD2
Danny XRCD2.JPG (38.02 KiB) 被瀏覽 6459 次
Lam SACD.JPG
Lam SACD
Lam SACD.JPG (34.99 KiB) 被瀏覽 6433 次
Raymond Wan
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 Castello 發表於 2004-11-25, 14:14

倘若有埋"男兒當自強"及"在水中央"就更好喇! :048:
Castello
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-25, 12:51

文章發表人 米妮 發表於 2004-11-25, 14:21

kingleecm 寫:

會唔會係第一位女會員 ??

:048: :048:

Maybe! :a012: :a012:
你地會唔會有咩咩歧視呀??? :a005: :a005: :a005:
米妮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 sony_boy 發表於 2004-11-25, 14:51

買左幾日, 不過未有時間聽.....

不過我想入番隻林子祥十分十二吋既cd多d..... :038:
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

上一頁下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站