誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

又係過期report: kill bill 1&2

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 Andy Lam 發表於 2006-02-18, 03:00

:ebsmile:
附加檔案
:love_china: アーセナル :love_china:
Andy Lam
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 00:39

Re: 又係過期report: kill bill 1&2

文章發表人 cckeric 發表於 2006-02-18, 03:04

ibat@sky 寫:好唔好睇,好睇,正
我睇係HD版,正呀好sharp,好正

內容,有係好簡單
殺手女主角有左想從良,點知舊老細唔比
搞到女主角植物左四年,個肚又無左
所以醒番就大開殺戒,殺殺殺殺

第一集,正呀,好多血,殺殺殺殺
好多人殺殺殺

第二集,無咁多血,故事性強一點
不過都係殺殺殺殺

完全滿足視覺刺激

:great: :great: :great: :great: :great:

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

我月泥月唔鐘意呢庋.....
又話過期report....原來HDversion.... :confused:

跟手仲有人post d 咁清既screen....

殺左我算啦!!

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 SKA 發表於 2006-02-18, 03:06

cckeric 寫:

內容,有係好簡單

好多人殺殺殺

不過都係殺殺殺殺

完全滿足視覺刺激

:great: :great: :great: :great: :great:

又話過期report....原來HDversion.... :confused:

殺左我算啦!!

我不想聽.jpg :045:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 cckeric 發表於 2006-02-18, 03:08

SKA 寫:
cckeric 寫:

內容,有係好簡單
搞到女主角植物左四年,個肚S無左

好多人殺殺殺

不過都係殺殺殺殺

完全滿足視覺刺激

殺左我算啦!!

我不想聽.jpg :045:

圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 kevincsw 發表於 2006-02-18, 09:48

內容,有係好簡單

好多人殺殺殺

不過都係殺殺殺殺

完全滿足視覺刺激

KB 1 - :eusa_dance: :clap2hands :004: :a012: Esp. the Japanese fight girl (w/school uniform), I'm loving it.

KB2 - too much talking :announce: :announce: , too little blood. NG. Fall asleep 3 times. :eusa_wall:
kevincsw

文章發表人 史史 發表於 2006-02-18, 09:54

:045: :045: :045:
附加檔案
.jpg
.jpg (71.63 KiB) 被瀏覽 6025 次
*****我最 LIKE 的囡囡*****

圖檔圖檔
史史
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:54

文章發表人 初哥 發表於 2006-02-18, 11:03

[quote="peterso"]第一集.........睇
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 teabag 發表於 2006-02-18, 11:05

ibat@sky 寫:
wmmokk 寫:HD版 :038: :038: :038:

買高清雞跟雞送

邊部清雞 ?

有無 photo 睇? :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
飲杯茶,食個包,唔好成日嗌膠
teabag
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 ibat@sky 發表於 2006-02-18, 11:11

大陸高清雞

部野除左畫汁好,
有好多bugs :struggle: :struggle: :struggle:

最慘個dvi output 唔係部部機都夾到
我個部就夾唔到... :045: :045: :045: :045:
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 teabag 發表於 2006-02-18, 11:16

Andy Lam 寫::ebsmile:

:a004: :a004: :a004:

圖檔
飲杯茶,食個包,唔好成日嗌膠
teabag
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 Milk 發表於 2006-02-18, 11:27

[quote="初哥"][quote="peterso"]第一集.........睇
Milk
  頭像

2004-12-12, 13:59

文章發表人 SKA 發表於 2006-02-18, 11:28

[quote="Milk"][quote="初哥"][quote="peterso"]第一集.........睇
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

文章發表人 Milk 發表於 2006-02-18, 11:31

[quote="SKA"][quote="Milk"][quote="初哥"][quote="peterso"]第一集.........睇
Milk
  頭像

2004-12-12, 13:59

文章發表人 ibat@sky 發表於 2006-02-18, 11:46

固體蛇 寫:
ibat@sky 寫:大陸高清雞

部野除左畫汁好,
有好多bugs :struggle: :struggle: :struggle:

我個部就夾唔到... :045: :045: :045: :045:

想請教o下: 部大陸高清雞如果玩唔到dvi output, 淨用色差output, 出唔出到上面o的圖o甘sharp o既畫面? :sorry:

用靚線都ok架
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 SKA 發表於 2006-02-18, 11:47

ibat@sky 寫:
固體蛇 寫:
ibat@sky 寫:大陸高清雞

部野除左畫汁好,

想請教o下: 部大陸高清雞如果玩唔到dvi output, 淨用色差output, 出唔出到上面o的圖o甘sharp o既畫面? :sorry:

用靚線都ok架

:patpat2: :patpat2: :patpat2: :announce:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
SKA
  頭像

上一頁下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站