誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

Crash(不含內容)

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

Crash(不含內容)

文章發表人 初哥 發表於 2006-03-23, 01:39

??稄誑杭rash!!!!
明白點解會贏左奧斯卡
因為講美國?嚘堭琲[視都幾到肉
以美國人?嚗v評人為骨幹?
奧斯卡都會幾buy厘個問題
套戲無任何大場面
不過如果你住過美國一段時間?儭
你就會覺得幾有同感
:unhappy: :unhappy: :unhappy: :unhappy: :unhappy:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 wmmokk 發表於 2006-03-23, 01:49

:sorry: :sorry: :sorry:
wmmokk
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-05, 10:08

Re: Crash(不含內容)

文章發表人 柱仔 發表於 2006-03-23, 01:55

[quote="初哥"]
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 yawoo 發表於 2006-03-23, 01:56

好似幾唔錯喎.
:a012: :a012: :a012:
yawoo
  頭像

2005-08-22, 13:11

文章發表人 初哥 發表於 2006-03-23, 02:01

[quote="柱仔"][quote="初哥"]
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 柱仔 發表於 2006-03-23, 02:18

[quote="初哥"][quote="柱仔"][quote="初哥"]
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 浮浮貓 發表於 2006-03-23, 03:34

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
:008: :008: :008: :008: :008:佢唔係一粒普通既 :008: , 佢係 :051: :050: :008:

迎接清高新世代, 你準備好未 :a012:
HDPGReady

只要你有 :008: :008: :008: , 就可以做業主 :eusa_dance:

環保無罪, support有你 :love_china: :love_china: :love_china:
浮浮貓
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-17, 17:04

文章發表人 sony_boy 發表於 2006-03-23, 07:38

:sorry:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 chowchow 發表於 2006-03-23, 09:12

sony_boy 寫::sorry:

:sorry: :sorry:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 nomed 發表於 2006-03-23, 09:15

:sorry: :sorry: :sorry:
nomed
  頭像

2005-09-01, 18:53

文章發表人 angelfish51 發表於 2006-03-23, 09:37

係邊度可以睇到呀,出左大陸牒? :sorry: :sorry: :sorry:
angelfish51
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-06-20, 12:05

文章發表人 billyla 發表於 2006-03-23, 09:53

[quote="柱仔"][quote="初哥"][quote="柱仔"][quote="初哥"]
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 小平 發表於 2006-03-23, 12:23

[quote="billyla"][quote="柱仔"][quote="初哥"][quote="柱仔"][quote="初哥"]
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 kowkow 發表於 2006-03-23, 14:04

:drink1:
一親香澤,無悔今生 !!!!
時間像乳溝一樣,
擠一擠還是有的!!

My Photo Album,多多指點:
http://www.fotop.net/kowloon
kowkow
  頭像

2005-11-01, 13:16

文章發表人 decco 發表於 2006-03-23, 14:08

[quote="小平"][quote="billyla"][quote="柱仔"][quote="初哥"][quote="柱仔"][quote="初哥"]
decco
  頭像

2004-11-25, 18:07

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站