誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

以和為貴

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

以和為貴

文章發表人 cocacola99 發表於 2006-07-20, 12:04

昨晚同老細睇 dvd................嘩, 套戲使唔使咁喧染黑社會的暴力同仇殺......................我覺得呢 d 戲真係會對社會, 特別係下一代做成不良影響................. :hit: :hit: :hit:
cocacola99
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-20, 19:31

Re: 以和為貴

文章發表人 laputa 發表於 2006-07-20, 12:06

cocacola99 寫:昨晚同老細睇 dvd................嘩, 套戲使唔使咁喧染黑社會的暴力同仇殺......................我覺得呢 d 戲真係會對社會, 特別係下一代做成不良影響................. :hit: :hit: :hit:

咁你吾好睇, 送比我睇 :gagag:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

2006-02-16, 16:35

文章發表人 cckeric 發表於 2006-07-20, 12:06

cocacola99 寫:昨晚同老細睇 dvd................嘩, 套戲使唔使咁喧染黑社會的暴力同仇殺......................我覺得呢 d 戲真係會對社會, 特別係下一代做成不良影響................. :hit: :hit: :hit:

喧染黑社會的暴力同仇殺 :confused2: :confused2: :confused2:

我覺得咁米好羅...等下一代知道有幾衰... :patpat1:

唔通下下陳浩南...又講義氣...又型...去吸引下一代入會咩 :a013: :a013: :a013:
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2006-07-20, 12:09

任達華為o左利益出賣所有契仔,幾真實呀! :a012:
總好過文進拍o個d'古感仔'系列荼毒下一代,攪到班死o靚仔行街'一字排開'仲以為好威! :flareup:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 cocacola99 發表於 2006-07-20, 12:20

laputa 寫:

隻碟我係租的................ :gagag: :gagag: :gagag:
cocacola99
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2006-07-20, 12:27

cocacola99 寫:
laputa 寫:

隻碟我係租的................ :gagag: :gagag: :gagag:

咁邪惡o既碟唔好比佢再為禍人間,一於唔好還! :devil: :devil:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 billyla 發表於 2006-07-20, 12:29

cheuk yu爸爸 寫:

總好過文進拍o個d'古感仔'系列荼毒下一代,攪到班死o靚仔行街'一字排開'仲以為好威! :flareup:

agree ar :great:
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 kimura 發表於 2006-07-20, 12:54

cheuk yu爸爸 寫:

無記拍劇...差佬都一字排開的...
:gagag:
kimura
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 Arsenal 發表於 2006-07-20, 13:15

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
私はジェリーです
どうぞ よろしくお願いします

圖檔圖檔
Arsenal
  頭像

2005-11-08, 22:01

回到 CD/DVD 評 Fun 站