誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

睇左A1頭條

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

睇左A1頭條

文章發表人 米糕 發表於 2004-11-30, 23:48

故事有d悶, 黄秋生個人表演. :eusa_clap:
米糕
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-17, 01:08

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-30, 23:51

黃 sir :a012: :a012: :a012: :a012:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: 睇左A1頭條

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-01, 00:21

米糕 寫:故事有d悶, 黄秋生個人表演. :eusa_clap:

米糕唔好咁懶...畫汁, 音汁,......點呀?
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 柱仔 發表於 2004-12-01, 00:46

5d report :048:
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 米糕 發表於 2004-12-01, 00:53

SKA 寫:
米糕 寫:故事有d悶, 黄秋生個人表演. :eusa_clap:

畫汁: 前半部雜訊比較多, 後半part就好得多, 港版萛ok.
音汁: 有DTS, 對白清楚, 不過唔好期望有乜特別試音位.
總結 鍾意李心潔, 黄秋生就買啦, 唔係就租得啦.
:048: :048: :048: :048:

滿意未呀? SKA :a008:
米糕
  頭像

2004-11-17, 01:08

文章發表人 Dynax9-Francis 發表於 2004-12-01, 01:06

生哥好鬼好戲......勝o既 :drink1: :drink1: :drink1:
Truthful lips endure forever, but a lying tongue
lasts only a moment.
Dynax9-Francis
  頭像

2004-11-25, 17:55

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-12-01, 01:25

皇馬廿三

2004-11-22, 23:12

文章發表人 teabag 發表於 2004-12-10, 00:21

[quote="皇馬廿三"]租
teabag
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-12-10, 08:57

開頭講到懶懸疑,點知原來只係一宗自殺案有人埋沒真相,咁為可中段有殺手?話太仔爺請返來又講唔通! :a013: :a013:
皇馬廿三

2004-11-22, 23:12

文章發表人 eblow 發表於 2004-12-10, 15:22

陳嘉上都話無諗住交代清楚....只能話係戲中提及一D

比上頭更上頭既人有關.......

佢係bonus 係咁講
eblow
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-06, 17:21

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-10, 15:29

米糕 寫:
SKA 寫:

畫汁: 前半部雜訊比較多, 後半part就好得多, 港版萛ok.
音汁: 有DTS, 對白清楚, 不過唔好期望有乜特別試音位.

THANKS! :clap2hands :clap2hands :clap2hands
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-12-12, 07:20

:sorry: :sorry:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 零零發 發表於 2004-12-13, 00:46

我覺得黃秋生似李心潔老豆多D,而Edison又似李的細佬,所以兩段所謂情都有格格不入o既感覺。
零零發

2004-11-23, 03:15

文章發表人 teabag 發表於 2004-12-13, 01:39

零零發 寫:我覺得黃秋生似李心潔老豆多D,而Edison又似李的細佬,所以兩段所謂情都有格格不入o既感覺。

我都係甘話 :046:
teabag
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-14, 23:13

米糕 寫:
SKA 寫:

今日先睇 :confused:

"鍾意李心潔, 黄秋生就買啦, 唔係就租得啦."

...不過都係租咋... :share:

無高潮位...換來舒舒服服... 咁睇完套戲 :001:

... 樣靚身材正:038: :038: :038:

圖檔
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站