誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

我的野蠻影評 早熟 三岔口

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

我的野蠻影評 早熟 三岔口

文章發表人 我係野蠻師兄 發表於 2005-05-11, 00:12

早熟:評分 :001: :001: :001: :001:

爾冬陞好有誠意的電影 :inlove2: :inlove2: :inlove2: ,故事老土但劇本對白好,薛凱琪做得好(我睇過先信);配角出色 黃秋生 曾志偉 毛舜筠 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

三岔口:評分 :001: :001: :001: + 1/2

陳木勝小小回勇作品,最愛仍是 衝鋒隊之怒火街頭(雙雄/新警察故事我覺得好唔掂),動作場面好正,郭富城好多內心戲份(應該下屈可提名最住男主角),其次羅嘉良出色;劇本有d複雜,到ending有失手 :hypno: :hypno: :hypno:

:045: :045: :045: 原本我的影評打了一大段中文唔止咁短, 但上傳時發生error無晒 :flareup: :flareup: :flareup: ,所以無心機再打咁詳細 :angry2: :angry2: :angry2: :a007: :a007: :a007:
:inlove2: :inlove2: :inlove2: 我愛全智賢 ~ 全智賢愛我 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

圖檔

圖檔
我係野蠻師兄
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-28, 17:24

文章發表人 是旦 發表於 2005-05-11, 00:15

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: 辛苦晒啦 :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
我毛打算睇 :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 1993 發表於 2005-05-11, 00:16

我好想試下!
多誘或的對白 :a004: :a004: :a004:

:sorry: :sorry: :sorry:
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-30, 17:49

文章發表人 ANPANMAN 發表於 2005-05-11, 00:16

:drink1: :drink1: :drink1:

我覺得三岔口劇情太散, 只值5分. :modlaugh:
ANPANMAN
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-01-12, 22:49

文章發表人 池袋東口拉打 發表於 2005-05-11, 00:19

是旦 寫::sorry: :sorry: :sorry: :sorry: 辛苦晒啦 :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
我毛打算睇 :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:

辛苦晒......毛打算睇 x 2 :sorry: :sorry: :sorry:
Don't Worry @ Be Happy !
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
池袋東口拉打
  頭像

2005-02-15, 16:06

文章發表人 peterso 發表於 2005-05-11, 00:31

:question2: :question2: :question2: :question2: :question2: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 ANPANMAN 發表於 2005-05-11, 00:47

alexchrome 寫:如果早熟唔係房生做都有d興趣. 可惜 :notinterest:

如果早熟係叫早洩又係房生做都有d興趣. 可惜 :notinterest:
ANPANMAN
  頭像

2005-01-12, 22:49

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-05-11, 09:33

:a012:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 chowchow 發表於 2005-05-11, 09:43

:sorry: :sorry: :sorry: :clap2hands :clap2hands :clap2hands
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 tonyling 發表於 2005-05-11, 09:50

Thank you! :004:
tonyling
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-20, 11:34

回到 CD/DVD 評 Fun 站