誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

精武家庭

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

精武家庭

文章發表人 咕喱佬 發表於 2005-05-14, 23:50

依排好似好耐無睇過港產片,今晚終於睇左隻精武家庭,畫質好鬼靚,DTS聲效都唔錯,至於故事就見人見智,我就覺得都可以一看,雖然故事好簡單,但就唔會覺得悶,有好多打鬥場面,值得一讚o既係佢地拍到d唔識打o既人都好似打得好勁咁,o係武打場面係落左好多心機,阿嬌雖然瘦左好多,但個羅友依然係好大! :049:
我買左99蚊,由於聲畫都掂,我覺得買黎睇下都制得過。
咕喱佬
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 23:36

文章發表人 ANPANMAN 發表於 2005-05-14, 23:54

好! 為左馮德倫 !!!

一定唔會買! :drink1: :drink1: :drink1: :004:
ANPANMAN
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-01-12, 22:49

文章發表人 peterso 發表於 2005-05-14, 23:59

ANPANMAN 寫:好! 為左馮德倫 !!!

一定唔會買! :drink1: :drink1: :drink1: :004:

x2

比佢反 B 反到咁過引...我唔會 B 佢, 亦唔會買佢 :a007: :a007: :a007: :a007:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-05-15, 00:00

peterso 寫:
ANPANMAN 寫:好! 為左馮德倫 !!!

x2

比佢反 B 反到咁過引...我唔會 B 佢, 亦唔會買佢 :a007: :a007: :a007: :a007:

佢地咁低B,攪到連B
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

Re: 精武家庭

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-05-15, 00:33

咕喱佬 寫:依排好似好耐無睇過港產片,今晚終於睇左隻精武家庭,畫質好鬼靚,DTS聲效都唔錯,至於故事就見人見智,我就覺得都可以一看,雖然故事好簡單,但就唔會覺得悶,有好多打鬥場面,值得一讚o既係佢地拍到d唔識打o既人都好似打得好勁咁,o係武打場面係落左好多心機,阿嬌雖然瘦左好多,但個羅友依然係好大! :049:

多謝 :sorry: 你嘅報告!

[size=150][b][color=#ff0024]我唔好彩被迫入戲院睇 :042: ,我好後悔唔記得帶鎚仔同
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 咕喱佬 發表於 2005-05-15, 00:46

Racingboy 寫:
咕喱佬 寫:依排好似好耐無睇過港產片,今晚終於睇左隻精武家庭,畫質好鬼靚,DTS聲效都唔錯,至於故事就見人見智,我就覺得都可以一看,雖然故事好簡單,但就唔會覺得悶,有好多打鬥場面,值得一讚o既係佢地拍到d唔識打o既人都好似打得好勁咁,o係武打場面係落左好多心機,阿嬌雖然瘦左好多,但個羅友依然係好大! :049:

[size=150][b][color=#ff0024]我唔好彩被迫入戲院睇 :042: ,我好後悔唔記得帶鎚仔同
咕喱佬
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 23:36

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-05-15, 01:41

咕喱佬 寫:
Racingboy 寫:

平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 goalkeeper 發表於 2005-05-15, 02:44

成套戲,最過引就係黃秋生.....................................果句"聽電話,聽電話,聽電話" :a006: :a006: :a006: :a006: :a006:
goalkeeper
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 20:04

文章發表人 Wharf 發表於 2005-05-15, 06:29

德發賣77, 差的買左. :a006: 好在 :modlaugh:
但想珶亞嬌啵! :question2:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 tforce1 發表於 2005-05-15, 07:49

Originally thought about buying it but then decided to rent it first. After seeing it, the picture quality is good and similar to New Police Story. The sound quality is unreal, too fake...The Story is :045: :045: Didn't expect too much, but it was slow...No wonder they make a big case on B...to do promotion ma...
tforce1
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-12-25, 09:23

文章發表人 skyers13 發表於 2005-05-15, 12:17

好彩, 都無諗過會買, 而家你o地咁講法, 更加唔會有衝動去買o黎睇
都係去租好過... :048:
skyers13
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-04-24, 20:01

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-05-15, 18:14

一定唔會買! x3 :confused: :confused: :confused:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 小謝 發表於 2005-05-15, 21:16

定唔會買! x 4 :showtongue:
AV友
夢想係100%發揮器材
(原因係無錢)
小謝
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 tonytsui 發表於 2005-05-15, 22:55

小謝 寫:定唔會買! x 4 :showtongue:

X5
tonytsui
  頭像

2004-11-30, 19:17

文章發表人 tonyling 發表於 2005-05-15, 23:00

打死都唔x買........又話好x多人B佢 :a007: :a007:
tonyling
  頭像

2005-04-20, 11:34

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站