誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

推...港樂 x 葉蒨文 CD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

推...港樂 x 葉蒨文 CD

文章發表人 peterso 發表於 2005-06-06, 20:26

雙 CD ~ $83 灣仔集成...

有去現場睇, 唱得好掂, 人哋唱 LIVE 好過而家D乜春歌星一句句錄音室 mix 出泥嘅歌..

演譯: 8.5 /10

arrangement 同伴奏, 唔會好似某某做猫做狗歌手咁亂咁夾一堆唔啱 key 嘅歌一齊 :great: :great: :great:

9/10

recording 幾好, 定位準, 人聲清, details 好, 但D人聲同music有D痴..

7.5 /10

整體好掂, 近來港產D LIVE 最正佢...買 la. 推、推、推 :devil: :devil: :devil: :devil: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

等隻 dvd 出又再入 :048: :048: :048: :048:
附加檔案
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 ANPANMAN 發表於 2005-06-06, 22:05

thanks report !! :give:

EEG 出品都有好野喎 :modlaugh:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買. :maskman:
ANPANMAN
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-01-12, 22:49

文章發表人 米妮 發表於 2005-06-06, 22:12

我等佢出DVD 先買! :048: :048: :048: :048:

多謝總屍令報告! :clap2hands :clap2hands :clap2hands
米妮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 16:38

文章發表人 hot_kwn 發表於 2005-06-06, 23:23

唔好意思,我係蓮派...
不過沙利既drink損我都有嫁.
hot_kwn
  頭像

2005-04-04, 23:11

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-06-06, 23:29

:001:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 Castello 發表於 2005-06-07, 10:28

多謝總總司令推介. 葉蒨文的歌唱得真是愈來愈有感情. :004:
Castello
  頭像

2004-11-25, 12:51

文章發表人 明天 發表於 2005-06-07, 11:39

ANPANMAN 寫:thanks report !! :give:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買. :maskman:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買 X 2

我鍾意SANDY LAM多D
明天
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-06-07, 11:45

明天 寫:
ANPANMAN 寫:thanks report !! :give:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買 X 3 :a002:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 chowchow 發表於 2005-06-07, 13:17

Racingboy 寫:
明天 寫:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買 X 3 :a002:

唔會買 X 4 :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree: :dont_agree:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 kingleecm 發表於 2005-06-07, 13:18

Racingboy 寫:
明天 寫:

但由於自小對葉蒨文頗為討厭, 所以都係唔會買 X 4

:ebsmile: :ebsmile:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 hot_kwn 發表於 2005-06-07, 13:40

你地比下面Fun區 -好wor.

:patpat1: :patpat1: :patpat1: :patpat1: :patpat1: :patpat1:

不過我都吾like...... :confused: :confused: :confused: :confused:
hot_kwn
  頭像

2005-04-04, 23:11

回到 CD/DVD 評 Fun 站