誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

林sir推介 - 紅苹果CD

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 chowchow 發表於 2005-06-08, 00:00

我最 :001: 第二首歌, 你地知唔知原唱係物水呀 :a013: :a013:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 Dreamer 發表於 2005-06-08, 01:10

隻蘋果我買左5草
但一出旺角又出事 :a006: :a006:
:a011: :a011: :money: :money: :money:
Dreamer
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-05-25, 00:47

文章發表人 decco 發表於 2005-06-08, 01:25

嘩 EVO-Centre正過 B&W :great: :great: :great:

Dreamer兄, 有冇比較聽過另一款Diamond 9cm中置呀.

你係邊間買呀 :sorry: :sorry:
decco
  頭像

2004-11-25, 18:07

文章發表人 Dreamer 發表於 2005-06-08, 01:37

decco 寫:嘩 EVO-Centre正過 B&W :great: :great: :great:

Dreamer兄, 有冇比較聽過另一款Diamond 9cm中置呀.

你係邊間買呀 :sorry: :sorry:

無試過Diamond呀
一來我前置用EVO-10仔,想夾返
二來果度無diamond中置
我同時試左Q10C..但... :dont_agree2: :dont_agree2:
(不是我杯茶)
Dreamer
  頭像

2005-05-25, 00:47

文章發表人 chowchow 發表於 2005-06-08, 09:11

Dreamer 寫:隻蘋果我買左5草
:a011: :a011: :money: :money: :money:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

:give: :give: :drink1: :drink1:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 明天 發表於 2005-06-08, 09:16

初哥 寫:聽左兩個round,真係好甜 :001: :001: :001:
$45蚊真係超值 :a012: :a012: :a012: :inlove2:

45蚊~~早知叫你幫我買多隻啦 :eusa_wall: :eusa_wall:
明天
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 初哥 發表於 2005-06-08, 10:58

Dreamer 寫:隻蘋果我買左5草

嘩,都真係幾出事喎 :a005: :a005: :a004: :a004: :a004: :a012:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 初哥 發表於 2005-06-08, 11:03

明天 寫:
初哥 寫:聽左兩個round,真係好甜 :001: :001: :001:
$45蚊真係超值 :a012: :a012: :a012: :inlove2:

45蚊~~早知叫你幫我買多隻啦 :eusa_wall: :eusa_wall:

我都估唔到咁平 :dont_un: :dont_un: :dont_un:
我重問過老細係唔係有兩個版本 :question2: :question2:
因為見到係廣州出 :showtongue:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

上一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站