誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

發燒島3---hdtv

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

發燒島3---hdtv

文章發表人 tsw01 發表於 2004-12-04, 16:04

好緊張啊!靜有半個鐘就下載完,就黎可以睇下hdtv既威力。 :038:
tsw01
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-26, 19:38

Re: 發燒島3---hdtv

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-04, 16:11

tsw01 寫:好緊張啊!靜有半個鐘就下載完,就黎可以睇下hdtv既威力。 :038:

你將會極之失望 :005: :005: :005:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-04, 16:24

呢隻一定有種...定 la :a006: :a006: :a006: :a006: :a006: :a004: :a004: :a004:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-04, 17:00

最唔鐘意睇呢D片!! :047: :047: :047: :047: :047:

打假波!!!! :hit: :hit:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 大白兔 發表於 2004-12-04, 22:38

打假波 :043:
大白兔
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-11-26, 21:23

文章發表人 comicbull 發表於 2004-12-05, 11:00

咁不如睇 HDTV 魔戒3, 22G (BT) :029: :007: :008: :024:
Island xxx 比 架仔 D HD4仔差好遠 D主角! :a004: :a004:
Comicbull
comicbull
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-11-24, 00:27

文章發表人 tsw01 發表於 2004-12-05, 18:14

終於睇完,真係火都黎,緊係唔係肉火啦,係怒火。 :047: 男既唔縛,女既唔索。睇完拿拿林delete左佢,費事比老細睇到,睇到佢到慶埋就唔好啦。

都係日本仔既「聖在沙灘」好得多! :048:
tsw01
  頭像

2004-11-26, 19:38

文章發表人 terencekwh 發表於 2004-12-05, 18:16

tsw01 寫:終於睇完,真係火都黎,緊係唔係肉火啦,係怒火。 :047: 男既唔縛,女既唔索。睇完拿拿林delete左佢,費事比老細睇到,睇到佢到慶埋就唔好啦。

都係日本仔既「聖在沙灘」好得多! :048:

哈哈!!! :eusa_wall:
圖檔
<b>Star Wars DVD Series</b>
terencekwh
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 06:45

回到 CD/DVD 評 Fun 站