誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

Lord Of The Ring Boxset

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-12-07, 02:55

:001: :038: :048:
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 eric_r6 發表於 2004-12-07, 07:52

R3 how much ga??

:a004:
eric_r6
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-11-20, 01:57

文章發表人 熾天使 發表於 2004-12-10, 13:43

係咪今日出呢? :001:
熾天使
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 Calvinator 發表於 2004-12-13, 12:20

三區係咪今日出呢?
好想要呀! :001:
Calvinator
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-11-24, 13:30

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-13, 16:48

Calvinator 寫:三區係咪今日出呢?
好想要呀! :001:
23 号, delay 咗 :045: :045: :045: :045:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 stallone 發表於 2004-12-23, 22:47

買了3匠5碟版! 正呀!!! :great: :great: :004: :004: :a012: :a012:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-23, 23:09

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
peterso
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2004-12-23, 23:16

今次隻5碟版有d抄味 :a011: , 之前2集都無, 唔通今次個模型特別靚 :dont_un: 可能同隻音樂特輯有關 :question2:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-23, 23:28

stallone 寫:今次隻5碟版有d抄味 :a011: , 之前2集都無, 唔通今次個模型特別靚 :dont_un: 可能同隻音樂特輯有關 :question2:
...近性旦吖馬, 而家唔啫你水等幾時呀... :devil: :devil: :devil: :devil:
peterso
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2004-12-24, 00:28

peterso 寫:
stallone 寫:今次隻5碟版有d抄味 :a011: , 之前2集都無, 唔通今次個模型特別靚 :dont_un: 可能同隻音樂特輯有關 :question2:
...近性旦吖馬, 而家唔啫你水等幾時呀... :devil: :devil: :devil: :devil:

皮旦果然係傷界猛人, 一語道破 :guitar: :a009:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 fohchaiyan 發表於 2004-12-24, 16:41

有冇人買左佢個collectable boxset呀?? 有個money bank果個呢...
fohchaiyan
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-12-24, 16:34

文章發表人 konolta 發表於 2004-12-25, 12:57

小弟新o黎,向各brothers打聲招呼!
小弟剛剛在灣仔188用$265 買左return of the king 4 disks 裝,唔知有無買貴左?
上星期在銅鑼灣HxV見到第二集 The two towers 豪華珍藏版一區賣$380,有興趣的朋友可以去昅昅。[/b]
konolta
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-12-25, 12:34

文章發表人 拓荒者 發表於 2004-12-30, 14:42

.............. :money: :money: :money:
真係好想買!!!!!!
:045:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 kingleecm 發表於 2005-01-05, 02:34

3區3集4碟 boxset $648...抵唔抵 ??

:sorry: :sorry:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 地獄黑仔王 發表於 2005-01-12, 11:14

想問下呢套十二碟扑濕係唔係同之前o既四碟裝內容係一樣o架?
有冇野唔同?
地獄黑仔王
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-01-04, 12:14

上一頁下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站