誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

整容室第一季

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

整容室第一季

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-21, 01:14

人人都話<24>好睇...

我推介另一套重好睇嘅野比大家...

有色情、有暴力、有血腥!!!

保證好睇過<24>

強推!!!!
附加檔案
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-21, 01:17

有冇龍空o架 :shock: :shock: :shock:

24 有 girl next door wor :shock: :shock: :shock:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Panzer 發表於 2004-11-21, 01:22

射擊人,請教吓我點先upload 到相。 :oops:
:007: :007: 開開心心玩影音 :004:
Panzer
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-16, 23:32

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-21, 01:24

第一幕就有龍PAT啦,唔知個條友係咪患上咗小小PAT呢!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
射擊人
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-21, 01:30

第一幕就有龍PAT啦,唔知個條友係咪患上咗小小PAT呢!? >>> arm 哂阿 pat la (d4) (d4)
peterso
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-21, 01:31

Panzer,

你用下面果個"新增附加檔案"功能咪得o羅!

Max Size : 1024 x 1024
Max byte : 256kb

好簡單! 我果日一教個阿伯佢就識!

你快D貼一次比我地睇吓你識唔識!!!

貼唔到就真係.....

(d8) (d8) (d8)
射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-21, 01:40

經過咗5分鐘...

本席宣判Panzer真係唔識貼相...

真係該煨囉....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
射擊人
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-11-21, 02:19

>>>本席宣判Panzer真係唔識貼相...

真係該煨囉.... :roll: :roll: :roll: :roll:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

我又貼相

文章發表人 Panzer 發表於 2004-11-22, 00:18

為咗唔好比射擊人話我嘅領悟能力重差過D阿伯,一於貼翻張相先。 (d2)
附加檔案
巨獸
:007: :007: 開開心心玩影音 :004:
Panzer
  頭像

2004-11-16, 23:32

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-22, 00:22

:great: :great: :great: :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
peterso
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-22, 01:27

恭喜我地耆英貼相班又有新學員畢業!!!

邊個敢仲話老人家學唔到嘢!?

:love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
射擊人
  頭像

文章發表人 jmwongpo 發表於 2004-12-07, 16:51

係咪 16:9 ??
thank
jmwongpo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:48

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-07, 18:04

jmwongpo 寫:係咪 16:9 ??
thank

唔...

一定唔係4:3 (放心!)

電視劇應該係16:9

我唔記得上下有冇黑邊添.... :a003: :a003: :a003: :a003:

今晚check.check...

:hit: :hit:

:063:
射擊人
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-08, 03:17

射擊人 寫:
thank

唔...

我唔記得上下有冇黑邊添.... :a003: :a003: :a003: :a003:

射擊人呢條油仔無晒下文o既 :047: :047: :047:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-08, 03:17

Racingboy 寫:
射擊人 寫:
thank

唔...

射擊人呢條油仔無晒下文o既 :047: :047: :047: :hit: :hit:
Racingboy
  頭像

下一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站