誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

廿二世紀插人兩鑊.....10碟扑濕....

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

廿二世紀插人兩鑊.....10碟扑濕....

文章發表人 eblow 發表於 2004-12-09, 00:38

有無人買左......有無comment...???

:sorry: :001: :001:
eblow
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-06, 17:21

Re: 廿二世紀插人兩鑊.....10碟扑濕....

文章發表人 老輝13 發表於 2004-12-09, 00:51

eblow 寫:有無人買左......有無comment...???

:sorry: :001: :001:

10 碟 :063:
老輝13
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-25, 22:26

文章發表人 是旦 發表於 2004-12-09, 00:56

$10?? 海盜版呀???
是旦
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-24, 17:04

文章發表人 teabag 發表於 2004-12-09, 01:04

10碟扑濕 應該冇人睇過 :043:
teabag
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 teabag 發表於 2004-12-09, 01:22

teabag 寫:10碟扑濕 應該冇人睇過 :043:

sorry :a008: 真係有10碟家

http://www.tower3a.com/cgi-bin/ut/topic ... pg=1&age=0
teabag
  頭像

2004-11-28, 10:07

文章發表人 eblow 發表於 2004-12-09, 16:37

使唔使咁大反應..... :flareup: :flareup:

我重來唔買老翻DVD架......

唔該出街行轉之啦..... :hit: :hit: :hit:

我都想知.....好似話有12碟版...日版???

另外多謝teabag 既 link...... :sorry: :sorry:
eblow
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-06, 17:21

文章發表人 terencekwh 發表於 2004-12-09, 17:36

乜咁背架... :a009:

出左都唔知? :hit:

如果之前無買就一定要入返套啦! :048:
圖檔
<b>Star Wars DVD Series</b>
terencekwh
  頭像

2004-11-23, 06:45

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-09, 18:09

十碟版,透明盒裝,內有個男主腳半身公仔,但價錢就 :money: :money: :money: :money: :money: HK$8xx :063: :063: :063: :063:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 拓荒者 發表於 2004-12-30, 14:44

Racingboy 寫:十碟版,透明盒裝,內有個男主腳半身公仔,但價錢就 :money: :money: :money: :money: :money: HK$8xx :063: :063: :063: :063:

:a006: ......散買重有SO!!!!!!!!!!!!!
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 我係野蠻師兄 發表於 2005-01-30, 22:24

我等$$$$買特別透明盒裝 :045: :045: :045:
:inlove2: :inlove2: :inlove2: 我愛全智賢 ~ 全智賢愛我 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

圖檔

圖檔
我係野蠻師兄
  頭像

2005-01-28, 17:24

文章發表人 ys 發表於 2005-04-06, 18:45

之前已經用重金購入一套日版,唔知泥套野好唔好得過日版呢? :045:

又要破財? :045:
ys
  頭像

2005-04-05, 09:44

文章發表人 MartinTong 發表於 2005-04-10, 19:08

:money: :money: :money: :money:
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

回到 CD/DVD 評 Fun 站