誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 9 位訪客

2046 出咗....

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

文章發表人 假如愛有天意 發表於 2004-12-12, 12:09

隻碟好抵睇嫁......
因為可以重睇3-4次都唔知佢講咩 :biglaugh:
假如愛有天意
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-06, 15:24

文章發表人 Panzer 發表於 2004-12-12, 16:25

屋企大把碟未睇,呢隻野都唔係我杯茶,慳翻。 :048:
:007: :007: 開開心心玩影音 :004:
Panzer
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-16, 23:32

文章發表人 林旺旺 發表於 2004-12-17, 18:04

假如愛有天意 寫:隻碟好抵睇嫁......
因為可以重睇3-4次都唔知佢講咩 :biglaugh:

咁你要 睇睇 套花樣年華 2次, 阿飛正傳3次 先好再睇 2046......包你明白哂, 不過可能之後會有少少內傷, 好快會好番...

:a002: :a002: :a002: :a002: :a002: :a002: :a002:
林旺旺
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-22, 11:59

文章發表人 拓荒者 發表於 2004-12-30, 14:43

我睇左,不過唔知佢想講乜!!! :dont_un:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 chowchow 發表於 2005-01-03, 00:23

Siu 寫:我份人好膚淺! 佢d戲........請我都咪搞! :a003: :a003:

記得好多年前有套重慶森林,有人請去總統睇.....唔知典解末到一半我已坐在茶餐廳 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 我係野蠻師兄 發表於 2005-01-30, 22:13

等日版有木村delete口在的片段先買
:inlove2: :inlove2: :inlove2: 我愛全智賢 ~ 全智賢愛我 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

圖檔

圖檔
我係野蠻師兄
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-28, 17:24

上一頁

回到 CD/DVD 評 Fun 站